23948sdkhjf

Dedikeret træmand belønnet med royal medalje

Efter 45 år i Davidsens Tømmerhandel har Bjarne Frank takket af med fornem hæder

Mens en ikonisk tv-serie om livet i Korsbæk fik premiere, gik Bjarne Frank for første gang ind ad døren til Davidsens Tømmerhandel i Vojens.

Efter 45 år i trælastens typehusafdeling kunne han i sommer gå på velfortjent pension, og nu har den dedikerede træmand modtaget Den Kongelige Belønningsmedalje for de mange års tro tjeneste.

– Bjarne Frank har været en del af Davidsens Tømmerhandel i længere tid end de fleste, og han besidder en utrolig viden og har nogle særlige relationer med vores kunder i typehus-afdelingen, som vi alle har haft stor glæde af, siger Patrick K.S Andersen, lokal trælastdirektør, i en pressemeddelelse.

– Den Kongelige Belønningsmedalje er et symbol på Bjarnes egenskaber som trofasthed og arbejdsomhed, og så er det en måde at vise vores taknemmelighed for en højt skattet medarbejder, lyder det videre.

Teknologiske landvindinger

Da Bjarne Frank startede i Davidsen, var computeren et sjældent syn. Alle noter blev taget i hånden og omhyggeligt arkiveret i ringbind på kontoret. Senere fik afdelingen en enkelt computer til deling med bogholderiet, for at gøre nogle af arbejdsopgaverne nemmere.

– Det var nærmest en revolution, da vi gik fra én computer i afdelingen til at have hver sin computer, fortæller Bjarne Frank, der heldigvis aldrig har været bange for ny teknologi.

– Dog fik jeg aldrig den helt store opsætning med to computerskærme ved skrivebordet, for mens nogle bliver mere effektive, så ville jeg blive mindre effektiv, hvis jeg skulle forhold mig til to skærme ad gangen, lyder det fra den nyslåede pensionist, der sætter stor pris på den afsluttende hæder.

– Jeg er utrolig stolt over, at Davidsen har valgt at belønne min karriere med Den Kongelige Belønningsmedalje, og selvom 45 år er lang tid, så har det været en fornøjelse at gå på arbejde hver dag, slår han fast.

To computerskærme eller ej, så er der kun gode ord med på vejen fra kollegaerne i Davidsen og fra Patrick K.S. Andersen som håber, at han får lov til at fejre flere store jubilæer i fremtiden.

– Det er noget helt særligt, når vi siger farvel til en kollega gennem fire årtier, siger direktøren, ifølge hvem der også er tale om en helt særlig kollega.

– Jeg kan med sikkerhed tale på alles vegne, når jeg siger, at Bjarne har været værdsat af kollegaer såvel som samarbejdspartnere, og vi håber, at han nyder sit velfortjente otium, afslutter Patrick K.S. Andersen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094