23948sdkhjf

Tagpappens bibel har fået en overhaling

Tekster og tegninger til hver af de 13 PTM-anvisninger har fået et gennemsyn og er blevet opdateret i et nyt opslagsværk

For at holde sig ajour med byggebranchens tekniske fælleseje og nyeste vejledninger har Phønix Tag Materialer revideret sine PTM-anvisninger. I en pressemeddelelse oplyser virksomheden, at den projekterende, entreprenøren eller bygherrens arbejde med materialevalg, korrekt projektering og udførsel med tagpap dermed bliver nemmere og mere korrekt.

Anvisningerne, der viderefører de tidligere TOR-anvisninger, er summen af den tekniske rådgivning, som Phønix Tag Materialer dagligt yder, og er selvstændige hæfter om henholdsvis fugt, brand, fastgørelse af tagpap og solceller, listedækning, grønne tage, undertage, kvalitetssikring, tagterrasser og renovering mv.

Det findes også i en trykt udgave, som stilles til rådighed for branchen.

– Vi oplever, at mange rådgivere efterspørger en fysisk håndbog. Det er godt at have adgang til materialerne digitalt, men der er også et behov for at have håndbøger, man hurtigt kan slå op i og henvise til, når man projekterer og udarbejder udbudsmaterialet. Det giver vi dem nu muligheden for, siger Dorthe L. Hartung, projekt- og bæredygtighedschef fra Phønix Tag Materiale.

Hjemmesidens udgave af PTM-anvisningerne opdateres derudover løbende, når der sker ændringer, og det er muligt at tilmelde sig et nyhedsbrev, så man får besked, når anvisningerne bliver rettet eller ajourført.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094