23948sdkhjf

Malermestre lægger penslerne og ruller til Nyborg

Danmarks største messe for bygningsmalere åbner på Nyborg Strand

Danmarks største messe for bygningsmalere åbner i dag (torsdag) på Hotel Nyborg Strand. Tæt på 500 malermestre og leverandører til malerfaget fra hele landet deltager i det traditionsrige – og årligt tilbagevendende – stævne, der løber frem til lørdag 27. januar. Nyborg Stævnet 2024 er, som vanligt, arrangeret af Danske Malermestre

Den officielle åbning af Nyborg Stævnet sker klokken 15.00, når Danske Malermestres formand, Per Vangekjær klipper den røde snor og byder velkommen til stævnet, der i år har deltagelse af godt 50 af malerfagets leverandører. På den store udstilling kan de mange malermestre stifte bekendtskab med nye materialer/materiel samt få råd og vejledning til allerede kendte produkter. Ved siden af de mange leverandører og malermestre vil der torsdag og fredag være mange elever fra erhvervsskoler over hele landet.

Nyborg Stævnet begynder dog for alvor først fredag 26. januar, hvor der sideløbende med den store udstilling er indlæg og debat i salen.

Pape ”flyver over”

Fredag formiddag giver formanden for Det Konservative Folkeparti, Søren Pape Poulsen, en ”overflyvning” af den aktuelle politiske situation i Danmark – ikke mindst oven på lukningen af Nye Borgerlige. Udsigterne for blå blok vil også være et emne for den konservative formand. EU Taksonomi, de nye ESG-bæredygtighedsindberetningskrav og DGNB-certificering er også på stævnets program.

Nyborg Stævnet henvender sig hovedsagelig til håndværkere og andre af byggeriets fagfolk, men der er fri adgang for publikum til den store leverandørudstilling. Mange malersvende lægger også vejen forbi Nyborg Strand i løbet af fredagen. Udstillingen lukker fredag klokken 15.50.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094