23948sdkhjf

Vanvittigt godt: Hæver ambitionerne trods besøgsrekord

Rekordmange gæster strømmede i sidste uge til Kloakmessen i Fredericia, men arrangørerne tør alligevel hæve ambitionsniveauet

– Det har været vanvittigt godt – vi har ikke oplevet noget lignende før.

Sådan lød det fredag fra en begejstret Flemming Geipel, formand for Danske Kloakmestre, da Kloakmessen 2024 sluttede i MESSE C Fredericia.

I en pressemeddelelse oplyser arrangøren, at i alt 4.309 fagfolk lagde vejen forbi på de to messedage, svarende til en fremgang på hele 36 procent i forhold til 2022-udgaven.

– Ikke alene har der været mange mennesker, men vores udstillere er også helt oppe at køre. Jeg kan høre på dem, at de ikke 'kun' taler med kunder; mange af dem sælger virkelig også noget, fortæller formanden.

Tror på ny rekord

For bestyrelsen i brancheforeningen Danske Kloakmestre risikerer rørlægningen de kommende dage at blive ekstra udfordrende. Det er nemlig svært at få armene ned oven på succesen, men ikke desto mindre tror formanden på, at der fortsat er potentiale til at vokse.

– Udstillerne var gode til at dele budskabet om Kloakmessen på sociale medier, vi kørte hårdt på med markedsføringen, og mange flere besøgende forudbestilte deres adgangsbilletter. Nu er Kloakmessen kørt helt på plads, og der er ikke længere tvivl hos Danske Kloakmestre, om der også skal være en messe igen om to år, siger Flemming Geipel.

Og selvom den foregående besøgsrekord i denne omgang blev slået med godt og vel 1000 gæster, vil der ifølge Flemming Geipel være plads til flere både udstillere og besøgende fremover.

– Kloakmessen har helt klart potentiale til mere. Og Messe C kan godt skaffe plads til flere udstillere. Men vi vogter over, at der skal være en skarp linje, så de besøgende fagfolk har sikkerhed for, at messen kun har fagligt relevante stande. Samtidig er der en klar tendens til, at mange udstillere ønsker at vise flere produkter frem og derfor ønsker større stande, siger Flemming Geipel.

Det var sjette gang, Danske Kloakmestre og Messe C sammen afviklede Kloakmessen i Fredericia. Udstillingen blev oprindelig født som en intern begivenhed i forbindelse med kloakmestrenes årlige generalforsamling, hvor nogle håndfulde leverandører til kloakbranchen viste produkter frem. Siden fulgte en egentlig messe på Hotel Pejsegården i Brædstrup, inden Kloakmessen fandt sin faste placering hvert andet år i messecentret i Fredericia.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094