23948sdkhjf

Grossist med nyt på hylderne: Vil være markedets foretrukne Stihl-leverandør

Når januar bliver til februar, udvider Carl Ras sortimentet

Værktøjsgrossisten Car Ras bliver 1. februar forhandler for Stihl og udvider dermed sortimentet med blandt andet motorsave, batterisystemer, kædesave, græstrimmere, løvblæsere samt hække- og plæneklippere fra den tyske producent.

Ifølge salgsdirektør i Carl Ras, Dennis Bundgaard, understøtter det nye partnerskab grossistens ambition om at være branchens førende leverandør af værktøj og udstyr til byggebranchen, den offentlige sektor og industrien.

– Markedsdialoger og kundeanalyser har vist os, at en stor del af de kunder, der handler i Carl Ras, har et ønske om at kunne købe og modtage rådgivning i Stihls produkter. Vi ser derfor gode muligheder for at udvide vores produktsortiment og styrke vores position i markedet inden for skov og landskabspleje, der tidligere ikke har været vores hovedfokus, udtaler Dennis Bundgaard i en pressemeddelelse.

Stihl udvikler og producerer motordrevne maskiner til blandt andet anlægsgartnere, landskabsarkitekter og ejendomsinspektører i brancher inden for skovbrug, landskabspleje, ejendomsdrift og kommuner, og er ifølge Dennis Bundgaard kendt for at udvikle og producere innovative og holdbare produkter i høj kvalitet.

– Det er et godt match til vores værdier i Carl Ras og vores ambition om at være markedets foretrukne leverandør af professionelt værktøj, vurderer salgsdirektøren.

Den første landsdækkende forhandler

Det nye partnerskab glæder også landechef hos Stihl, Michael Nielsen. For selvom de hos producenten har et stort forhandlernetværk i Danmark, bliver Carl Ras den første landsdækkende grossist, der ikke er enkeltstående forhandler.

– Det betyder, at vi får større synlighed om vores produkter, og vi kan nå ud til en bredere målgruppe af forbrugere i markedet. Samtidig er det vigtigt for os at samarbejde med en firmaprofil, der matcher Stihl i både det professionelle koncept og værdier, udtaler han om den nye samarbejdspartner.

Og hos Carl Ras har man lagt sig i selen forud for samarbejdets premiere. Således er 120 af grossistens salgsmedarbejdere blevet trænet og oplært i Stihl produkter og services.

– Vi har gjort en stor indsats for at dygtiggøre alle vores sælgere i at forstå Stihls sortiment. Det har vi gjort for at sikre, at de fra 1. februar er fuldt ud rustet til at rådgive og servicere kunderne i både vores butikker, hos kunderne og online, siger Dennis Bundgaard.

Som autoriseret forhandler for Stihl giver Carl Ras kunderne adgang til 22 fysiske butikker i hele landet, den digitale løsning ”Mit Carl Ras Univers” samt rådgivning og service fra et kundeservicecenter og mere end 40 eksterne konsulenter. Alt sammen for at tilbyde let tilgængelig rådgivning og gøre det nemt for kunderne at finde information og handle på deres foretrukne måde.

– Vores ambition er at blive markedets foretrukne leverandør af Stihl, fastslår Dennis Bundgaard, der vurderer, at forudsætningerne i hvert fald er på plads:

– Vi tror på, at en omnichannel tilgang sikrer, at kunderne har flere handlemuligheder og ikke går forgæves hos os, når de er på jagt efter Stihl.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094