23948sdkhjf

Enestående afløbsarmaturer til alle baderum: Vælg dét som matcher præcis dit projekt

Badeværelsesprojekter kan byde på mange udfordringer, som kræver forskellige og unikke løsninger. I stedet for at håndværkeren skal stå og lave produktskadelige tilpasninger på afløbsarmatur, har designvirksomhed Unidrain udviklet flere forskellige linjeafløbsarmaturer – alle med enestående features, som løser forskellige udfordringer uden at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller arbejdsgang.

Tykke keramiske fliser. Glasvægge, der skal findes et åbent rum til. Spær og bjælker i gulvkonstruktionen, som kommer i vejen for udløbet. Udfordringerne står gerne i kø, når man skal installere afløb og armaturer i badeværelset, og derfor kigger mange mod kendte produkter, som man vil forsøge at tilpasse til opgaven. Men det er der ifølge den tekniske support hos designvirksomhed Unidrain ingen grund til at kaste sig ud i.

- Begynder man først at ændre på armaturet finder man flere problemer end løsninger. Skærer man eksempelvis i vores afløbsarmaturer ryger garantien på produktet, og man risikerer, at man ikke får en 100 procent vandtæt løsning, hvilke kan skabe kedelige og dyre reparationer efterfølgende, fortæller Henrik Tietgen Lund, der selv er uddannet i VVS-faget og sidder i teknisk support hos Unidrain. Han uddyber:

- Derfor tilbyder vi i Unidrain intet mindre end ti forskellige linjeafløbsarmaturer i forskellige længder, så vores kunder altid kan vælge den løsning, der passer til deres unikke situation eller det unikke badprojekt de står med. Dette gælder tykke gulv- og vægfliser, om der skal være en åben væg eller om udløbet skal sidde i siden, så rørføringen bliver kortere, eller at man skal undgå lægter, spær og bjælker i gulvet.

Ti forskellige linjearmaturer – samme sikkerhed og enkelthed

Med ti forskellige linjeafløbsarmaturer ønsker Unidrain at gøre valget lettere for håndværkeren ved at præsentere forskellige armaturer, der hver især imødekommer de mest almindelige udfordringer og samtidig kombinere sikkerhed, enkelthed og et smukt design. Det store udvalg gør det nemmere at finde et linjeafløbsarmatur, der matcher den præcise udfordring, man som håndværker skal løse. Dertil er der den samme vandtæthed og enkle arbejdsgangen, når armaturet skal installeres, uagtet hvilket man skal bruge.

- Uanset om du vælger vores afløbsarmatur med udløb i siden eller den med kun en eller to vægflanger, så får man den nøjagtige samme og simple arbejdsgang, som man kender. Er man i tvivl om, hvilket armatur, som passer bedst til opgaven, er man altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, afslutter Henrik Tietgen Lund.

Faktaboks om Unidrain

Danmarks originale linjeafløb
Over 1.000.000 installationer
Smukt design kombineret med fokus på den tekniske løsning

Faktaboks om afløbsarmaturer

Otte forskellige linjeafløbsarmaturer til placering mod brusenichens bagvæg – to til fritliggende projekter
Vælg mellem en, to eller tre vægflanger
Mulighed for sideudløb for at gøre rørføringen lettere
Mulighed for ekstra dyb bagflange, så der er plads til tykkere vægfliser

Læs one pager.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078