23948sdkhjf

De skal give bevaringsværdigt pakhus en kærlig hånd

Renovering af 18.000 kvm pakhus på Sundmolen i Københavns Nordhavn skal udføres af entreprenørfirma fra Nærum

Jönsson Entreprise har skrevet kontrakt på renoveringen af det 18.000 kvm Pakhus 47 på Sundmolen i Københavns Nordhavn til en moderne kontorbygning.

- En stor og udfordrende renoveringssag, der får stor betydning for området i Københavns Nordhavn, beskriver Thomas Normann, adm. direktør i Jönsson Entreprise, renoveringsopgaven.

Selvom pakhuset er bevaringsværdigt, og opgaven krævende, ryster han ikke på hånden over renoveringen af den gamle bygning fra 1946:

- Jönsson har en proven record indenfor krævende renoveringer – blandt andet i Roskilde og på Amager, hvor sidstnævnte renoveringsprojekt blev nomineret til Renoverprisen 2022.

Der arbejdes med bæredygtighed på flere måder i ombygningen. Blandt andet skal brugte mursten genanvendes til renoveringen. Transformationen af pakhuset skal certificeres til DGNB Sølv.

Pakhus 47 er bygget i 194 og har blandt andet været brugt til opbevaring af kaffe og varer fra Østasien. Pakhuset er vurderet som bevaringsværdigt med teknikhus og tagterrasse ovenpå de eksisterende konstruktioner.

Bygningen skal stå færdig i sin nyindrettede og renoverede form efter sommeren 2024.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111