23948sdkhjf

Indbrudsbølge i vestjyske varebiler

De seneste uger er der klippet hul i et tocifret antal varebiler i det midt- og vestjyske

Tyvagtige typer bevæbnet med en pladesaks er på spil i det midt- og vestjyske. Flere lokale medier beretter således om en indbrudsbølge, der de sidste par uger har ramt varebiler i blandt andet Ringkøbing og Holstebro, og senest er det så Skjern, der har stået for skud.

Mellem 2. og 5. februar har politiet ifølge TV Midtvest været anmeldt fire indbrud i varebiler, mens der ugen forinden blev anmeldt fire indbrud i Holstebro, tre i Ringkøbing, et i Herning og endnu et indbrud i Skjern.

Til mediet oplyser Martin Bjerg fra lokalpolitiet i Ringkøbing, at der er “blevet taget for nogle penge”, og at metoden ved indbruddene har været den samme, nemlig at sidedøren er klippet op med en pladesaks, og har der været værktøj i bilen, er det blevet stjålet.

Politiet opfordrer derfor til, at varebiler parkeres i indkørsler, hvis det er muligt, eller alternativt under gadebelysning.

– Hvis jeg skulle gøre noget endnu mere præventivt, ville jeg sætte en lille gps i mit fine værktøj eller udstyr, så det kan spores. En gps koster ikke meget i dag. Så får vi også mere at gå efter, hvis noget bliver taget, siger Martin Bjerg desuden til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078