23948sdkhjf

Malerkæde vil klæde erhvervskunderne på til nye krav

Den voksende bunke af dokumentationskrav har også ramt danske malermestre. Nu melder Flügger klar med en hjælpende hånd.

Hos Flügger i Køge har butikschef Lene Fischer bemærket en klar tendens.

– I 2023 brugte jeg og mit personale markant mere tid på at tale med erhvervskunderne om produkternes tekniske data. Vi kan tydelig mærke, at de nu har nogle dokumentationskrav, som fylder meget i deres planlægning.

Det fortæller butikschefen i en pressemeddelelse fra maling-mastodonten, der nu kommer kunderne i møde med fuld adgang til opdateret produktinformation.

Konceptet, som Flügger har døbt Pixi, skal ifølge virksomheden sikre, at såvel malermester som bygherre får fuld adgang til al produktinformation og dermed kan danne sig et fuldt overblik, inden byggeriet påbegyndes.

– Malerarbejde på især nye private og offentlige bygninger kræver meget obligatorisk data og dokumentation. Med Pixi gør vi det nemmere for den enkelte at sikre sig, der leves op til kravene i udbuddene. Vores produktdata bliver frit tilgængeligt til erhvervskunder, hvilket gør det nemmere for den enkelte at sikre sig, der leves op til kravene i udbuddene, siger Mikkel Boelskifte, der er landechef i Flügger Danmark.

Ifølge Flügger er Pixi sat i verden på baggrund af en stigende efterspørgsel fra kunderne, der siden starten af 2023 har mærket, hvordan det opdaterede bygningsreglement stiller krav om blandt andet livscyklusanalyser, ligesom diverse bæredygtighedscertificeringer kræver dokumentation af klimapåvirkning.

I Køge glæder Lene Fischer sig derfor også over, at det nu bliver lettere at vejlede de professionelle.

– Med vores nye service gør vi det både nemt og overskueligt at skabe sig et komplet overblik over, hvad en maling som eksempelvis Dekso AÏR består af. Det kan de direkte bruge i deres dialog med bygherrer og andre, siger Lene Fischer med henvisning til butikkens erhvervskunder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094