23948sdkhjf

Binder 65.000 lejemål sammen med håndværkere, viceværter og ejendomsforvaltere

Carsten Rasmussen, manden bag Ordrestyring og Jublo, er klar med ny digital platform til ejendomsbranchen

Digitalisering og automatisering rammer ejendomsbranchen i disse år og det er netop med disse faktorer som omdrejningspunkt, at den danske virksomhed proptech-virksomhed Propbinder nu er klar med en digital platform, som allerede fra start har flere end 65.000 lejemål koblet på platformen. Her kan ejendomsforvaltere optimere og modernisere driften og administrationen af ejendomme. Via kunder som Taurus, Newsec, Alfa Development, Asil m.fl. er ambitionen allerede i 2024 at runde 200.000 lejemål i Europa.

Det skriver Propbinders i en pressemeddelelse.

Propbinders service-hub digitaliserer kommunikationen mellem håndværkere, viceværter, lejere og administratorer. Samtidig sikrer platformen et komplet overblik over energimærker, dynamiske vedligeholdelsesrapporter og standardiseret ESG-rapportering ved hjælp af Realtime-ESG, lyder det fra virksomheden.

Det er IT-entreprenøren Carsten Rasmussen, der er medstifter og nu officielt er i luften med Propbinder. Han er bl.a. manden bag Danmarks største webbaserede timesagsstyrings-platform, Ordrestyring, som han solgte i 2018. Efterfølgende stiftede han kommunikationsplatformen Jublo, der er målrettet håndværksvirksomheder. Og Propbinder er netop et spinout af Jublo.

- Vi fandt jo meget hurtigt ud af, at ejendomsbranchen var moden til mere digitalisering og havde brug for en platform til bl.a. at automatisere en række manuelle arbejdsgange og som samtidig kunne håndtere dialogen mellem håndværkere, lejere og administratorer, herunder hjælp til at forenkle ESG-rapporteringen, forklarer Carsten Rasmussen.

Fakta om proptech

Proptech er en sammentrækning af ”property technology”. Som begreb dækker det over de mange nye løsninger og teknologier, som både understøtter ejendomsbranchen og med hastige skridt er ved at vende op og ned på den

Kilde: Proptech denmark

- Vi har derfor gennem de senere år haft Jublo Bolig som et selvstændigt forretningsben, hvor vi har videreudviklet på platformen i tæt samarbejde med en række ejendomsforvaltere, så den er skræddersyet til ejendomsbranchens behov i dag. Det er det forretningsben, vi nu har skilt ud som en selvstændig virksomhed under navnet Propbinder, oplyser Carsten Rasmussen.

Propbinder har derfor allerede fra start flere end 65.000 lejemål koblet op på platformen via kunder som Taurus, Newsec, Alfa Development, Asil m.fl. Ambitionen er i 2024 at runde 200.000 lejemål.

- Der er et stort ønske og en stor vilje i branchen generelt om at digitalisere hele forretningen. Samtidig er der ingen andre proptech aktører i markedet, der favner den 360 grader digitale ejendoms-suite, som vi leverer. Derfor forventer vi at vokse kraftigt de kommende år, siger Carsten Rasmussen.

Det kan den nye platform

Via Propbinder platformen kan lejere kommunikere direkte med administratorer og viceværter samt melde om fejl og mangler. Derudover kan driftspersonalet på ejendommene let rekvirere leverandører og få hjælp til at optimere arbejdsgange på ejendommen.

Al kommunikation og de igangværende arbejdsgange bliver derved synlige via platformen, hvilket sikrer overblikket for både lejere, driftsfolk, håndværkere m.fl.

- Ud over øget vedligeholdelseseffektivitet og øget lejertilfredshed, som kan måles realtime via platformen, så giver teknologien samtidig adgang til en masse data og derved langt bedre beslutningsgrundlag end tidligere. F.eks. benchmarking af ejendomme som derved gør det muligt at iværksætte målrettede, konkrete initiativer og handlinger inden for f.eks. energioptimering, affaldshåndtering mv. og efterfølgende dokumentere resultaterne til brug for ESG, forklarer Carsten Rasmussen.

Han pointerer, at det er en branche, der også er meget fokuseret på klima og bæredygtighed, og som derfor har erkendt, at det kræver nye metoder og en digital omstilling for at opnå målbare resultater inden for bl.a. CO2-reducering.

Artiklen er en del af temaet De Digitale Håndværkere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094