23948sdkhjf

Har transformeret en hel bydel

Sidste skridt er indretning af et multifunktionelt fælleshus i stueetagen i boligblok på Betty Nansens Plads på Frederiksberg

Det er Skou Gruppen, som håndterer byggeentreprisen, når stueetagen i FBB's boligblok på Betty Nansens Plads på Frederiksberg omdannes til et nyt multifunktionelt fælleshus.

Og at projektet i det hele taget kan lade sig gøre, skyldes en donation på 15, 2 mio. kr. fra Den A.P. Møllerske Støttefond.

- Vi er begejstrede for muligheden for at indrette dette moderne samlingssted på Betty Nansen Plads i Frederiksberg. Det vil blive et spændende mødested for lokale beboere med tilbud om kulturelle aktiviteter og fællesspisning.

- Derudover vil stedet også producere daglige måltider til hjemløse, siger Frantz Rose, som er Skou Gruppens byggeleder for projektet.

Sammen med fire håndværkere fra Skou Gruppen er Frantz Rose netop begyndt på byggeentreprisen, der omfatter indretning af de fysiske rammer for det 520 kvm. store samlingssted. Projektet foregår i stueetagen i FFB's nyrenoverede boligafdeling, som tilbyder boliger til unge og borgere med bevægelseshandicap.

Både byggeentreprisen og teknikentreprisen, som Bravida står for, forventes afsluttet i maj, hvorefter et storkøkken og andet inventar vil blive installeret, så det nye mødested kan åbne til sommer.

Mangfoldig bydel

Oprettelsen af det nye samlingssted markerer det sidste skridt i transformationen af området omkring Betty Nansens Plads på Frederiksberg med målet om at skabe en levende og attraktiv bydel for beboere, foreninger og besøgende.

- I mange år har vi arbejdet på at transformere området omkring Betty Nansens Plads til en spændende og mangfoldig bydel. Nu kan vi kan også være pionerer inden for at integrere kultur og social bæredygtighed på et sted, der tilbyder flere funktioner til gavn for mange mennesker, siger Laurits Roikum, formand for FFB.

Det nye samlingssted, der får navnet "Ved Betty Nansens Plads", vil blive drevet i et samarbejde mellem den socialøkonomiske virksomhed Kaffe Karma, den almennyttige forening JunkFood og FFB.

Planen er at tilbyde en bred palette af aktiviteter, kulturarrangementer og sociale fællesskaber, såsom mindre koncerter og fællesspisninger. Derudover vil Kaffe Karma drive en café, og JunkFood vil dagligt producere nærende måltider til hjemløse fra stedet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094