23948sdkhjf

Lasse lammet af konkurs: Chok ramte på hans 30 års fødselsdag

Søndag skulle Lasse Abildskov fejre sin 30 års fødselsdag, men dagen blev ødelagt af et opkald. Nu står han tilbage med en ubetalt regning på 200.000 kroner

Han har stort set knoklet på i et år uden ferier eller fridage for at få gang i sin virksomhed, Lasse Abildskov Tømrer og Snedker Aps.

Hver uge er han kørt fra sit hjem i Ryomgård på Djursland til Hørsholm på Sjælland for at arbejde på et stort byggeprojekt, PH Park, under Dansk Boligbyg A/S.

Men søndag - på sin 30 års fødselsdag - fik han en nedslående melding på vej til Hørsholm. Da han nåede til Horsens søndag aften, ringede hans telefon.

Dansk Boligbyg A/S er gået konkurs lød beskeden, og tilbage står Lasse Abildskov med en trist fødselsdagsgave i form af ubetalte regninger på 200.000 kroner i sin virksomhed. Det skriver TV2 Østjylland.

- Det var det, jeg havde lagt til side for at holde fri og trække mig lidt. Det har jeg ikke rigtig råd til nu, siger han til TV2 Østjylland.

I stedet skal han på jagt efter nye opgaver, der kan være med til at lukke det store hul i kassen.

- Jeg skal have fundet noget at lave. Hvis jeg ikke finder noget at lave indenfor en kort periode, så dør min virksomhed, siger Lasse Abildskov.

"Nu er vi nødt til at revidere hele vores liv"

Han fik betaling for en del af sine opgaver i sidste uge, og det gør, at han kan fortsætte. Ellers ville han være gået konkurs på grund af de ubetalte regninger, lød meldingen fra hans revisor.

Lasse Abildskov fortæller stolt om det arbejde, han har udført på projektet i Hørsholm. Her har han blandt andet lavet træfelter udenpå murstensbygningerne.

I første omgang begyndte med at arbejde for sin tidligere mester, men da han gik konkurs, lavede Lasse Abildskov sin egen virksomhed. Til maj skulle de mere end 200 boliger stå færdig efter mere end to års arbejde, men nu er hele projektet end i et kaos.

Et kaos, der også påvirker Lasse Abildskovs privatliv og familiens drømme.

- Jeg har en ven, der skal giftes i Bosnien til sommer, og vi skulle have lagt nyt tag på huset til sommer. Men nu er vi nødt til at revidere hele vores liv, siger han.

Selvom han kan gøre krav på de 200.000 kroner i konkursboet efter Dansk Boligbyg A/S med hovedsæde i Horsens, har han på forhånd afskrevet pengene.

- Jeg regner ikke med at få penge fra konkursboet. Jeg har heller ikke hyret en advokat. Jeg har fået at vide, at det ikke nytter noget, siger han.

Lasse Abildskov oplyser, at han ikke skylder penge til andre, som skal frygte for, at de ikke kan få betaling fra hans virksomhed.

- Det er mine penge, så det er kun mig, det her går udover, siger han til TV2 Østjylland.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079