23948sdkhjf

Samler administrative IT-værktøjer på samme brugergrænseflade

Ordrestyring og Uniconta A/S går sammen om fælles løsning til håndværksvirksomheder

Titusindvis af håndværksvirksomheder, som hidtil har skulle skifte mellem forskellige it-systemer kan nu se frem til at få samlet alle administrative værktøjer i én løsning med samme brugergrænseflade.

Det er softwarevirksomhederne Ordrestyring og Uniconta A/S som har indgået er strategisk samarbejde som gør det muligt at samle en række administrative IT-værktøjer på samme brugergrænseflade

Begge virksomheder sælger i dag deres løsninger på abonnement over internettet, og begge har målrettet deres løsninger til mindre og mellemstore virksomheder. Ordrestyrings såkaldte field-service løsning benyttes i dag af mere end 30.000 håndværkere, som bruger Ordrestyring til at registrere tids- og materialeforbrug samt dokumentere udført arbejde over for kunder. Tilsvarende benyttes det komplette økonomisystem, Uniconta, af mere end 30.000 mindre og mellemstore virksomheder til at håndtere og digitalisere alle administrative processer, oplyser de to virksomheder i en pressemeddelelse.

Samlet løsning i eget navn

Håndværksvirksomhederne har i dag mulighed for at benytte forskellige økonomisystemer via Ordrestyrings digitale platform, men alene gennem integration til løsninger fra eksterne samarbejdspartnere. Aftalen med Uniconta A/S betyder, at Ordrestyring fremover selv kan tilbyde håndværkerne én samlet løsning, OS Economy, der giver direkte adgang til både Ordrestyring og Uniconta via den samme brugergrænseflade.

- Håndværkerne har stadig mulighed for integration til de regnskabssystemer, som de benytter i dag, men fokus bliver fremover på vores egen løsning, som er bygget på Uniconta, siger Mikkel Leffers Svendstrup, chief revenue officer fra Ordrestyring.

Ordrestyring har allerede effektiviseret og optimeret dagligdagen for mere end 30.000 murere, tømrere, elektrikere, installatører og andre håndværkere ved at tilbyde et digitalt værktøj, som kan erstatte papir, pen og gule huskesedler ude i marken samt på kontoret. Tilsvarende har Uniconta A/S etableret sig som en af de førende leverandør af det cloudbaserede økonomisystem Uniconta, der opfylder den nye bogføringslovs skærpede krav til digital dokumentation, og som i dag bliver anvendt af mindre og mellemstore virksomheder i mere end 64 lande.

- Det er en aftale som er en fordel for alle parter og ikke mindst håndværkerne, som får en samlet løsning, der kan lette deres arbejde i hverdagen, siger salgs- og marketingdirektør Per Pedersen fra Uniconta.

Uniconta og Ordrestyring

Uniconta A/S er grundlagt i 2015 af IT-iværksætter Erik Damgaard og udvikler og sælger det cloud-baserede og komplette økonomisystem, Uniconta, der er målrettet mindre og mellemstore virksomheder.Unicontas løsninger anvendes i dag i 64 lande i mere end 30.000 virksomheder. Erik Damgaard var i 1984 med til at etablere Damgaard Data, der i 2002 blev solgt til Microsoft for et tocifret milliardbeløb.

Ordrestyring er grundlagt i 2011 og automatiserer og effektiviserer arbejdsgangene for elektrikere, tømrere, murere, malere, VVS’ere og kloakmestre. Mere end 30.000 håndværkere benytter i dag Ordrestyring til at at registrere tids- og materialeforbrug og dokumentere deres arbejdet over for kunderne Ordrestyring er en del af svenske koncern HVD Group, som tilbyder digitale løsninger til håndværkerbranchen i hele Norden.

Kilde: Uniconta og Ordrestying

Artiklen er en del af temaet De Digitale Håndværkere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063