23948sdkhjf

Man skal ikke længere være registreret for at bruge BORACOL

Boracol 15 professionel og Boracol 10_3Bd træbeskyttelsesmiddel. Godkendt til erhvervsmæssig bekæmpelse af skimmel, trænebrydende svamp- og insektangreb.

Boracol 15 professionel

Boracol 20 professionel er et træbeskyttelsesmiddel mod svampe- og insektangreb. Det er godkendt af Miljøstyrelsen til erhvervsmæssig bekæmpelse af svampeangreb i træværk, insektangreb i træværk samt ægte hussvamp i murværk.

Boracol 10_3Bd

Boracol 10_3Bd er et træbeskyttelses- middel mod trænedbrydende svampe og skimmelsvampe. Det er godkendt af Miljøstyrelsen til erhvervsmæssig bekæmpelse af skimmel- og svampeangreb i træværk samt ægte hussvamp i murværk.

Virkemåde

Boracol produkterne adskiller sig fra andre gængse grundings- og imprægneringsmidler ved, at der er tale om et diffusionsmiddel. Det aktive virkestof diffunderer eller kryberind i såvel splint- som kerneved – også grantræ.

Virkestoffet påvirker både tørt, fugtigt og vådt træ og forgifter det for svampene nødvendige vand, hvorved udviklingen af svampeangreb forhindres.

Boracol er det eneste træbeskyttelsesmiddel der kan bruges på opfugtede konstruktioner – vådt træværk.

Påføring

Boracol 15 professionel og Boracol 10_3Bd anvendes ufortyndet og påføres med pensel. Det er effektivt som grundingsmiddel for eventuel senere maling.

Salg og brug af Boracol

Boracol må kun sælges og anvendes af professionelle.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109