23948sdkhjf

Et match "made in heaven": Stort stilladsfirma fusionerer med konkurrent

Dansk Stillads Service køber alle aktierne i Rodahl Stilladser

De nu tidligere ejere af Rodahl Stilladser A/S har været på jagt efter en til at overtage virksomheden. Og nu er det officielt, at valget er faldet på Dansk Stillads Service A/S. 

- Vi er meget glade for, at vi har fået forhandlet os frem til en god aftale. Vi er helt trygge ved at lade DSS styre skuden videre sammen med vores medarbejdere, vores kunder og vores grej, siger Nis Lorenzen, nu tidligere medejer og direktør hos Rodahl Stilladser, i en pressemeddelelse.

Her fremgår det, Dansk Stillads Service er i gang med at udvide hovedkvarteret på Hammerholmen i Hvidovre for at gøre plads til Rodahl Stilladser, og at tilførslen af medarbejdere, køretøjer og materiel skal "øge kapaciteten og forstærke serviceberedskabet i branche med høj aktivitet og mangel på arbejdskraft". 

- Det er et match made in heaven. Erfaren organisation, som vi har god kemi med. Veldrevet selskab. Gode værdier. Godt omdømme og stærke relationer i byggebranchen, siger adm. direktør i Dansk Stillads Service, Johnnie Lønbirk. 

- Fusionen er naturligvis også vigtig for vores konkurrenceevne, da vi nogle gange er presset af mangel på arbejdskraft. Med mere materiel og flere montører kan vi gøre serviceberedskabet mere fleksibelt og respondere hurtigere, når kunderne efterspørger vores løsninger og services på byggepladserne, fortsætter han. 

Se nøgletal for:
Læs mere om: Fusion
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.377