23948sdkhjf

Gulvgrossist vil hente messegæster i bus

Når Scandinova til maj holder gulvmesse, gør gulvgrossisten sit for at samle branchen

Når den Bygma-ejede gulvgrossist Scandinova 23. maj inviterer til gulvmesse, bliver det igen i år med fokus på det faglige fællesskab.

Til messen er der som sædvanlig inviteret en række fremtrædende leverandører, der vil komme med faglige oplæg, oplysende demonstrationer på akademiområdet og ikke mindst skarpe tilbud, og Scandinova-direktør Jacob Storm glæder sig over at kunne byde inden for i rammerne i Søborg.

- Branchens årlige gulvmesse udgør et solidt samlingspunkt for kompetente fagfolk fra hele landet. Anledningen er derfor en oplagt mulighed for at dyrke det faglige fællesskab i Scandinova Akademi. Det er gode fysiske rammer, hvor vi tilbyder kurser og undervisning, som ingen anden gulvgrossist kan, siger direktøren i en pressemeddelelse,

- Kunderne oplever et miljø hos os, som giver mulighed for at fremvise vores produkter på den rigtige måde, og de selv kan prøve dem af, lyder det videre.

Busser til gæsterne

Med messen ønsker Scandinova at samle gulvfolk fra hele landet, og derfor arrangerer grossisten busser fra Fyn og Jylland, så flest muligt kan deltage til årets største branchetræf. Der er lagt op til en festlig dag, hvor det ikke kommer til at gå stille for sig, og de faglige oplæg og leverandørtilbud suppleres med underholdende indslag og højt til loftet.

- Ud over at være en faglig begivenhed er Gulvmessen også et hyggeligt samlingspunkt for håndværkerne. Som gulvbranchens største årlige træf er der rig mulighed for at få en hyggelig snak med arbejdskammerater og leverandører, så vi kan samles om andet og mere end gulvet, siger Jacob Storm.

Dagen vil således også byde på god mad fra forskellige boder samt konkurrencer, så kollegaer kan udfordre sig selv og hinanden, mens de nyder en kold fadøl eller sodavand.

Gulvmessen finder sted torsdag den 23. maj kl. 10.00-15.00 hos Scandinova Søborg på Transformervej 10.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109