23948sdkhjf

Høj sikkerhed i kurven 26 meter oppe

To nye roterende teleskoplæssere øger både effektiviteten og sikkerheden hos fem år gammel Ribe-virksomhed

Sikkerheden vejer tungt hos VBE Totalbyg lidt uden for Ribe. Uanset om det gælder virksomhedens træ-folk i tømrerafdelingen eller beton-drengene hos struktørerne, så stiler de højt. I mange tilfælde helt op til 26 meter.

Derfor er to nye Manitou-rotationsteleskoplæssere er kørt i stilling. Som rotationsteleskoplæssere kan de to maskiner rotere 360 grader.

Det er Scantruck A/S, der, som dansk importør og forhandler af Manitou, der har leveret de to nye roterende teleskoplæssere med en løftehøjde på 26 meter og en rækkevidde tæt på 22 meter. De to maskiner er af nøjagtig samme model, nemlig MRT2660, og de er også ens, når det kommer til udstyr. Begge er leveret med en stor mandskabskurv, som giver optimale muligheder for, at Ribe-byggefolkene kan færdes og arbejde sikkert på selv meget høje byggerier

Når VBE Totalbygs betonfolk bruger en maskine til kran-opgaver, er der kapacitet til af løfte seks tons, og der er 156 hk i motorrummet.

Ribe-firmaet har blot fem år på bagen og er startet af tre driftige sydvestjyder; brødrene Steffen og Søren Christensen og Thomas Schmidt. To tømrermestre og en bygningsstruktør

De startede med fem mand på lønningslisten. I dag er der omkring 30, og der er fuld fart på med såvel hovedentrepriser som fagentrepriser med byggeprojekter for især industri, erhverv og landbrug. VBE Totalbyg afleverede i fjor det, der dengang var Danmarks største padel-center. Bilhuse, idrætshaller, lagerbygninger og andre byggerier til erhvervsvirksomheder bliver også rejst med Ribe-firmaets byggeskilt foran.

- Og mange af byggerierne er naturligvis høje. Derfor har vi behov for sikre maskiner til at bringe os op, hvor det sker. Både når det gælder træ-folkene, som skal lave facader, tage og meget andet i højden. Men også betonfolkene, som har behov for solidt materiel til at krane jern som blandt rionet og til at flytte støbekasser, forklarer Thomas Schmidt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079