23948sdkhjf

Installatør-sammenslutning tilkobler ny topchef

Michael Hemicke er ny adm. direktør i teknik- og installationsvirksomheden Koble ApS, hvor de næste opkøb er i støbeskeen

Koble ApS har på kort tid etableret sig på installationsmarkedet ved at opkøbe lokale installatører.

Nu styrker sammenslutningen organisationen med udnævnelsen af Michael Hemicke som adm. direktør for gruppen.

- Jeg har valgt at blive en del af Koble, fordi jeg tror på deres vision om at styrke lokale virksomheder samtidig med at fastholde deres unikke identitet og kultur, siger Michael Hemicke i en pressemeddelelse.

Michael Hemicke har en baggrund som elektriker og el-installatør og har gennemført uddannelse inden for forretningsudvikling. 

- Jeg mener, at min baggrund som elektriker og el-installatør kombineret med min ledelseserfaring og uddannelse inden for strategi og forretningsudvikling vil gøre mig i stand til at gøre en betydelig forskel for Koble og vores partnervirksomheder, siger Michael Hemicke.

I forvejen består Kobles ledelse af COO Anders Colding og CFO Henrik Stoltenberg. Sammen med Michael Hemicke skal de lede virksomheden.

Køb er i støbeskeen

Kobles model er baseret på at bevare de lokale selskabers brands og kultur for dermed at sikre lokal kendskabsgrad og positionering gennem "strategisk markedsføring, kommunikation og fastholdelse af dygtige medarbejdere".

Gruppen satser på at vokse og styrke sig som helhed gennem fremtidige opkøb af virksomheder, der kan tilføre ny viden og arbejdsmetoder. I løbet af Kobles første år er partnerskabet vokset til nu otte el-installatører fordelt på Sjælland og Nordjylland. 

De næste opkøb er i støbeskeen, og målet er at nå op på 15 partnere i løbet af 2024.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093