23948sdkhjf

Murerfirma overtager murerfirma

N.T. Murer i Tinglev har netop indgået aftale om, at N.T. Murer overtager al aktivitet i A.C. Murerforretning. Den hidtidige ejer gennem otte år af A.C. Murerforretning, André Christensen, er nu ansat hos N.T. Murer som murerformand sammen med sine svende.

- Nu kan André fokusere fuldt ud på mureropgaverne og mindre på de stigende komplekse administrative byrder indenfor det selvstændige liv og byggeriets verden – som indtil nu har kunne optage en god hverdagsaften for André, forklarer indehaveren af N.T Murer, Nick Tygesen i en pressemeddelelse.

- Jeg har manglet sparringen i hverdagen om både stort og småt, siger André Christensen, som nu kan hente sparring med både kollegaer i marken og på kontoret samt med bygningskonstruktørerne i det åbne kontorfællesskab.

- Med det nye set up bagved mig, har Jeg mulighed for at sige ja tak til nogle af de større opgaver, som Jeg i dag må sige nej tak til, siger André Christensen.

N.T. Murer har haft en god vækst og har i en længere periode været på udkig efter en murerformand.

- Vores værdier og tilgang til tingene passer godt overens. Jeg kan se, at vi begge kan opnå positive effekter ved dette samarbejde, siger Nick Tygesen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094