23948sdkhjf

Alment boligselskab udbyder tømrerydelser til trecifret millionbeløb

Fsb er aktuel med udbud af syv delaftaler på håndværks- og serviceydelser inden for tømrer- og snedkerområdet til samlet anslået knap 115 mio. kroner

Københavns største almene boligselskab, fsb, er på jagt efter virksomheder, der er interesserede i at byde ind på håndværks- og serviceydelser inden for tømrer- og snedkerområdet.  

Der er tale om et offentligt udbud til samlet anslået knap 115 mio. kr., som er opdelt i mindre geografiske puljer. 

Ønsket er at indgå en kontrakt med to leverandører per delaftale, hvoraf den ene vil være primær og den anden sekundær leverandør. 

"Den primære leverandør vil som udgangspunkt blive kontaktet først ved bestilling af de af aftalen omfattede ydelser, og ser den primære leverandør sig ikke i stand til at udføre ydelser rettidigt og i henhold til aftalevilkårene, kontaktes den sekundære leverandør", skriver fsb selv i udbudsmaterialet.

Delaftalerne dækker henholdsvis 1) Bispebjerg og Emdrup, 2) Amager, 3) Østerbro, 4) indre Nørrebro, 5) Nordvest sammen med Bellahøj, Brønshøj og Husum, 6) Indre by, Vesterbro, Valby og Rødovre, og 7) Tingbjerg. 

Den største er den på Amager, som er anslået til knap 22,2 mio. kr., og frist for modtagelse af tilbud på delaftalerne er den 26. april 2024.

Af udbudsmaterialet fremgår det, at fsb har omkring 100 boligafdelinger og ejer cirka 13.000 almene boliger i København. Derudover administrerer boligselskabet cirka 1.000 ungdomsboliger og kollegier. 

Ejendommene er opført i perioden 1933- 2023, lyder det videre. 

Du kan læse mere om udbuddet på Projektagenten - Licitationen og Building Supplys søsterportal til overvågning af udbud og projekter. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078