23948sdkhjf

Pudser politiet på selskabet med konkursramt byggedirektør som storaktionær

Efter en årelang strid gør Esbjerg Kommune klar til at politianmelde byggeselskabet Grandeparken P/S

Esbjerg Kommune forbereder en politianmeldelse mod byggeselskabet Grandeparken P/S, som er ejet af den konkursramte byggedirektør Jakob Muff og arkitekt Michael Krogh, for ikke at have udbedret forholdene i et boligområde i Hjerting.

- Vi sidder nu og forbereder en politianmeldelse, for det her er ganske enkelt ikke en rimelig adfærd fra selskabets side, siger vicedirektør for Teknik & Miljø på Esbjerg Kommune, Peer M. Rexen, til JV.dk.

Jakob Muff og Michael Krogh ejer hver 50 pct. af Grandeparken P/S, viser data fra CVR.

Sagen begyndte for otte år siden, da Grandeparken P/S opførte 22 ældrevenlige boliger i Hjerting. Der har siden været konflikter omkring afvandingen af regnvand, som forårsager oversvømmelser og frostskader. Årsagen er ifølge JV.dk, at afvandingen af regnvand til fællesarealet ikke er anlagt korrekt.

Udbedring kan blive dyrt for husstandene, så grundejerforeningen i området har nægtet at overtage fællesarealet. Det var eller planen, at det skulle være sket i 2017.

Jakob Muff er ikke vendt tilbage på avisens henvendelser.

Millionkrav

Tidligere har Grundejerforeningen Grandeparken stævnet Grandeparken i en sag der kredser om, hvorvidt boliger i området er opført med billigere mursten, end de blev solgt med.

I den Grandeparken P/S' seneste årsrapport, der dækker kalenderåret 2022, bliver det omtalt, at selskabet er stævnet i en retssag vedrørende fejl og mangler ved et solgt byggeri. 

Hvilken sag der er tale om, fremgår dog ikke. Det gør det derimod, at der foreløbigt var varslet et erstatningskrav på 4 mio.kr., men sagsøger har forbeholdt sig retten til, at regulere beløbet. Om den forventede udvikling lyder det blandt andet, at "sagen forventes behandlet i foråret/sommeren 2024.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094