23948sdkhjf

Ny finansdirektør i Stark Group har fortid hos fødevaregigant

STARK Group henter sin nye Group CFO fra Danish Crown, der er blandt verdens førende fødevareproducenter. Med sig har Thomas Ahle mere end 20 års international finanserfaring, hvor han bl.a. har arbejdet i Tyskland, Mexico og Holland

Flere prominente adresser har været Thomas Ahles arbejdssted i de seneste tyve år. 

Cadbury Plc. Lantmännen og Refresco - og senest Danish Crown har nydt gavn af hans kompetencer - men nu står den på byggebranchen for den nyudnævnte finansdirektør i Stark Group. 

Det skriver byggegiganten i en pressemeddelelse. 

- Jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med Thomas Ahle. Vi er på kort tid gået fra at være en nordisk virksomhed til Europas største leverandør og distributør af byggematerialer. Med Thomas på holdet sikrer vi os, at vi kan fortsætte vores vækstrejse og får mest muligt ud af vores styrkeområder, udtaler Søren P. Olesen, der er adm. direktør i Stark Group. 

Han pointerer, at Thomas Ahle kommer med en "indsigt i forskellige kulturer, en dyb forståelse af værdiskabelse, samt gode resultater med opkøb og integration". 

Den nye finansdirektør i Stark Group kalder de nye opgaver "udfordrende og spændende". 

- Virksomhedens vækstrejse er imponerende. Jeg glæder mig til at bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling, udtaler han. 

Thomas Ahle har første arbejdsdag som finansdirektør senest 1. september 2024.

Han afløser Sisse Fjelsted Rasmussen, der fratræder for at forfølge en ny karriere som bestyrelsesmedlem og rådgiver, skriver Stark Group i pressemeddelelsen. 

Se nøgletal for:
Læs mere om: ledelse byggemarkeder
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.409