23948sdkhjf

Ny trælastdirektør er gammel i gårde

Den nye mand i front for Stark Ringsted er et velbeskrevet blad i landets største trælastkæde

Det er garvede kræfter, der 15. april indtog jobbet som trælastdirektør i Stark Ringsted. Daniel Juul Madsen har været igennem 14 år bestredet forskellige poster hos trælastkæmpen, blandt andet som teamleder og salgschef i Stark Glostrup, og kommer senest fra stillingen som trælastdirektør i Stark Brøndby.

- Daniel har en god indsigt i branchen, markedet, leverandører og kundegrupper. Efter 14 år har han i sit DNA, hvordan vi arbejder i Stark. Samtidig er han en dygtig leder, der har de helt rette egenskaber til at skabe både motivation, trivsel og arbejdsglæde hos medarbejderne i det daglige, siger regionsdirektør Lasse Frederiksen i en pressemeddelelse.

Forretningen i Ringsted har for nyligt fået en ny hal og byggemarked, samt opgradering af tøj- og udlejningsafdelingen. Rammerne for forretningen er med andre ord på plads, og Daniel Juul Madsen, der oprindeligt er udlært tømrer, og som blev uddannet i trælast hos Stark Hillerød, vil derfor have et specielt fokus på at udvikle medarbejdernes kompetencer.

- For mig er det vigtigt at tage alt det, jeg har lært på min rejse hertil, og give det videre til mine medarbejdere. Jeg ønsker at løfte niveauet for medarbejdernes kompetencer endnu mere og udvikle dem. Det handler kort og godt om, at vi altid skal være gode til at se kunderne og hjælpe dem, hvor vi kan, siger Daniel Juul Madsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.969