23948sdkhjf

Takker af efter 37 år i spændarmeringens tegn

Efter næsten fire årtier hos CCL Scandinavia er Carl Frederik Bie klar til at lægge arbejdshandskerne

Selvom 65-årige Carl Frederik Bie 30. april takkede af på posten hos CCl Scandinavia efter 37 års tro tjeneste, står de spor, han igennem sin karriere har sat på landskabet, stadig.

Det gælder blandt andet den 1,620 meter lange højbro over Storebælt, Danmarks højeste bygning The Lighthouse og ringvejsbroerne rundt om Malmø, som blot er nogle af de konstruktioner, bygningsingeniøren igennem årene har været med til at sikre. Dog er det hans første broprojekter, der står klarest i hans erindring.

- Når man ser tilbage på ens karriere, vil der altid være nogle projekter, man husker bedre end andre. For mig er det ringvejsbroerne i Vejle, hvor jeg fik mulighed for at fordybe mig i de små detaljer på byggepladsen, og det var begyndelsen på min passion for at arbejde med broer, siger Carl Frederik Bie i en pressemeddelelse.

Moderne byggeri på gamle dyder

Det er især innovation og teknologi, der ifølge Carl Frederik Bie har gjort hverdagen i byggebranchen spændende og udfordrende igennem alle årene. Hos CCL Scandinavia, der er blandt Skandinaviens største aktører inden for spændarmering, har man i Carl Frederiks tid udvidet sit område fra broer til bygninger ved at tilbyde lodret spændarmering i bygninger, efterspændte dæk og senest jordankre.

Selvom hverdagen har budt på gode opgaver, er det dog sammenholdet blandt kollegaerne, der har holdt Carl Frederik Bie i sin stilling i Værløse igennem næsten fire årtier.

- Det har bare været en knaldgod arbejdsplads med spændende emner, godt sammenhold og fokus på kunderne. Størstedelen af os har været i virksomheden i 10-20-30 år, siger han.

Det er især de gamle dyder, der har formet Carl Frederiks arbejdsgang, og også de råd, han giver videre til den næste generation, som nu tager over: Vær omhyggelig, dedikeret og loyal. Og det er præcis det aftryk den 65-årige projektleder har sat på virksomhedskulturen i CCL Scandinavia.

- I de 27 år jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Carl Frederik, har han udvist stort engagement, kærlighed til faget og altid haft kunden i fokus. Hans entusiasme og professionalisme har været med til at forme den arbejdskultur vi har i CCL Scandinavia i dag, lyder skudsmålet fra Bjarne Landgrebe, direktør i CCL Scandinavia.

Carl Frederik Bies afgang blev markeret hos CCL Scandinavia 30. april, hvor virksomheden i samme ombæring bød afdelingsleder Jesper Milbøge og Carl Frederiks afløser, Hamzeh Alrijjal, velkommen i virksomheden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.813