23948sdkhjf

Grossist åbner ny sikringsafdeling: Vil være størst om fem år

Carl Ras har store ambitioner på sikringsfronten, hvor der er hentet nye kræfter ind til nyetableret afdeling

Grossistvirksomheden Carl Ras opper nu ambitionerne på sikringsområdet, hvor målet er, at virksomheden inden for fem år kan kalde sig for markedets største leverandør.

Igennem 16 år har virksomheden via kørende konsulenter fra datterselskabet Engros Beslag serviceret og rådgivet kunder i dør- og vinduesindustrien, og ifølge vicedirektør i Carl Ras, Jan Teller, kan Carl Ras i dag betragtes som en af de største aftagere af mekaniske låse i Danmark med en stor del af produkter fra dør- og vinduesindustrien på hylderne. 

Værktøjsleverandøren har dog i længere tid oplevet en større efterspørgsel på sikring fra låsesmede og elektrikere.

- Derfor målretter vi nu vores indsats mod sikringssegmentet endnu mere ved at udvide vores produktsortiment med alt fra låse til tøj og forbrugsvarer og ved at øge dybden og bredden i vores butikker, siger Jan Teller i en pressemeddelelse.

Carl Ras har for nylig indgået samarbejde med SimonsVoss, der er leverandør inden for sikring og ADK-produkter til låsesmede og elektrikere, ligesom værktøjsleverandøren i mange år har samarbejdet med Dormakaba Danmark.

Opretter ny afdeling

Carl Ras har styrket forretningen med specialister i sikring, der alle er ansat i den nye sikringsafdeling, som skal styrke og varetage sikring til kunderne.

Her er Claus Møller blevet ansat som salgschef til at lede det nye sikringsområde med ansvar for at udvikle positionen inden for sikringssegmentet. 

Han har 10 års tidligere erfaring som salgskonsulent i Carl Ras, men siden har han blandt andet været hos Expert Beslag og tilbragt fire år hos Ruko A/S, og efter 13 år i markedet med arbejde inden for sikring, håndværktøj og software er han nu vendt tilbage som ansvarlig for det nye forretningsområde i Carl Ras.

- Carl Ras har naturligvis udviklet sig, siden jeg forlod virksomheden i 2010, samtidig med at jeg har en god forhistorie med firmaet. Jeg så derfor den nye stilling som en unik mulighed for at præge noget nyt i Carl Ras med min produktforståelse og erfaring i leverandørledet, og udforske et spændende område med stor tillid og råderum fra organisationen, udtaler Claus Møller. 

Carl Ras har yderligere ansat Claus Kirkeby som ekstern konsulent i afdelingen for sikring til at drive salget af sikringsprodukter fra den nye samarbejdspartner SimonsVoss. Han skal samtidig bidrage til at øge fokusset på elektroniske låse og sikring, og afholder i den forbindelse løbende kurser for låsesmede i SimonsVoss’ ADK-produkter.

Den nye sikringsafdeling i Carl Ras består derudover af fire kørende salgskonsulenter, der rådgiver og servicerer Carl Ras’ kunder i sikringssegmentet i hele landet.

- Kunderne har taget godt imod os, og vi er kommet rigtig godt fra start. Vi oplever generelt, at låsesmedene omfavner, at der nu er mere end en specialistleverandør, der kan servicere dem med høj faglighed, siger Claus Møller.

Showroom for dørgreb

Carl Ras har yderligere lanceret et showroom på 70 kvadratmeter for dørgreb i værktøjsleverandørens butik på Frederiksberg. Her kan kunder opleve mere end 300 forskellige dørgreb lige fra standardgreb til mere specielle designs, med tilbehør som langskilte, vridere og nøgleskilte samlet et sted.

- Vi ved af erfaring, at mange låsesmede har manglet et showroom, så den service vil vi gerne levere til dem, så vi kan klæde dem bedre på til at komme godt fra start, siger Claus Møller.

For at gøre det så fleksibelt som muligt har Carl Ras etableret en MitID-løsning, der giver kunderne adgang til showroomet uden for butikkens åbningstid. Her kan de selv lukke sig ind i showroomet via en QR-kode til MitID fra telefonen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.122