23948sdkhjf

Ser grønt på årets Liftmesse

Når Dansk Liftmesse om knapt to uger slår dørene op til endnu et udsolgt arrangement, bliver det med stort fokus på hybrid- og eldrevne maskiner

Skønt der i år er blevet plads til endnu flere udstillere, glæder styregruppen bag Dansk Liftmesse sig over endnu en gang at kunne melde udsolgt, når årets messe løber af stablen d. 16-17. maj.

- Vi er glade for, at det er lykkedes at stable Dansk Liftmesse på benene igen i år og at interessen fortsat er meget stor for dette initiativ – både hos udstillerne og de besøgende, udtaler Henrik Skibsted, formand for Dansk Liftmesse, i en pressemeddelelse.

Han og resten af styregruppen oplever, at landets liftkunder efterspørger et bredt udvalg af forskellige lifte og minikraner samlet på ét sted, men også at en ny dagsorden vinder frem.

- I branchen mærker vi også, at specielt de grønne løsninger bliver efterspurgt mere og mere. Derfor stiller alle også op med deres spritnye hybrid- og eldrevne maskiner, fortæller han.

Melder klar med ny elpakke

Årets udstillere har altså også mærket, at der de seneste år er kommet øget fokus på de stigende miljøkrav og den grønne omstilling, og hos Stiholt, der deltager på messen for andet år i træk, ser man blandt andet frem til at præsentere gæsterne for virksomhedens spritnye 100 pct. elpakke. Stiholt medbringer blandt andet højkvalitetsmærket Almac og virksomhedens nye serie af mulitloadere.

- Vi er glæder os til at deltage på messen igen i år, da det i høj grad er professionelle indkøbere og spændende branchefolk, som møder op for at se det store udvalg af lifte og minikraner, udtaler Kurt Nielsen, sælger hos Stiholt, og fortsætter:

- Derfor bliver det også meget interessant for os at præsentere vores nye grønne løsninger og se kundernes reaktioner på vores nye eldrevne maskiner med en løftekapacitet fra 1,5 til 6 tons. Vi medbringer også vores nye Jekko kraner med indbygget Ipad med animerede instruktionsvideoer, så betjeningen af kranerne bliver nemmere, hurtigere at gå til og mere sikker.

Fokus på sikkerhed, liftkurser og leasing

Og netop sikkerhed bliver da også et af messens fokusområder. Ifølge styregruppen er anvendelsen af lifte nemlig den sikre og mest effektive måde at arbejde med forskellige opgaver på, hvis man skal i højden for at klare dem.

Men det kræver samtidig, at man er trænet i at benytte liftene. Derfor vil der også være fokus på sikkerhed, liftkurser og -certifikater, da IPAF vil være til stede på messen med en stand, hvor man kan høre mere om blandt andet kurser til liftoperatører.

Udover de mange liftfirmaer og det store udvalg af spændende maskiner, er det også muligt at få råd og vejledning omkring de forskellige leasing- og finansieringsmuligheder, der kan tilbydes på maskinerne. Her kan messegæsterne blandt andet møde Spar Nord Leasing, som giver masser af råd og vejledning med på vejen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093