23948sdkhjf

Vil gafle sjællandske projektkunder med ny udstilling

Med sin første sjællandske totaludstilling håber nordjysk vinduesproducent at kunne sikre sig flere projektkunder på øen

Med et mål om at øge synligheden i projektmarkedet har Outline Vinduer åbnet sin første sjællandske totaludstilling. Dermed kan øens vindueskunder nu se og mærke på alt fra dobbeltrettede hæveskydedøre og foldedøre til energieffektive vinduer i både moderne og klassisk design i den Farsø-baserede vinduesproducents nye udstilling i Brøndby.

- Vi oplever, at kunder fra Sjælland tager turen helt op til Farsø for at se vores udstilling der, og det indikerer et behov for en sjællandsk totaludstilling, forklarer salgschef Claus Petersen Koch i en pressemeddelelse.

I udstillingen kan kunderne ifølge salgschefen få et samlet overblik over virksomhedens produkter, og alle velkomne, lyder det.

- Totaludstillingen er åben for både private kunder og for kunder fra større projekter samt naturligvis arkitekter, rådgivere, entreprenører og øvrige fagfolk, der har behov for inspiration og teknisk information, så de kan vejlede deres kunder i de rette valg af døre og vinduer, siger Claus Petersen Koch.

Både renovering og nybyg

Ifølge Alex Winsley, projektsælger for Sjælland og Bornholm, skal den nye udstilling især styrke vinduesproducentens position på projektmarkedet, hvor både boligforeninger og nybyggeri er på radaren.

- Vi mærker en stigende interesse fra projektkunder, som efterspørger løsninger til både renoveringsopgaver og nybyggede projekter i forbindelse med alt fra erhvervsejendomme, skoler og plejehjem til rækkehuse og typehusfirmaer, siger han.

Outline har i forvejen udstillinger ved alle forhandlere over hele landet, men denne nye totaludstilling adskiller sig fra de mange øvrige udstillinger, da den har plads til at vise en meget stor del af vinduesproducentens sortiment, som ifølge producenten har relevans for både projektmarkedet og for slutbrugere.

En del af noget større

Udstillingen er en del af Architectum, der har til formål at gøre det nemmere for landets arkitekter, entreprenører og trælaster at finde inspiration, konkret rådgivning og den nyeste viden om byggebranchen, og som foruden Outline også huser udstillinger fra facade- og tagstensvirksomheden V. Meyer, gulvvirksomheden Timberman og fibercementvirksomheden Swisspearl.

- Som vinduesproducent er Architectum et helt oplagt sted for os at holde til. Det skaber gode muligheder for synergieffekter med de andre virksomheder, som også beskæftiger sig med facadeløsninger til vidt forskellige kunder, så vi er meget glade for at være blevet en del af den fælles udstilling, siger Alex Winsley.

Det er både muligt at besøge totaludstillingen alene og at booke et besøg med rådgivning fra en af Outlineskonsulenter, ligesom for eksempel trælaster, som Outline sælger sine produkter igennem, kan tage deres kunder med på besøg i Architectum.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093