23948sdkhjf

72-årig tømrer: Jeg har ingen planer om at gå på pension

Tømrer Svend Erik Jespersen og været 50 år i samme job. Nu er han indstillet til Den Kongelige Belønningsmedalje

Man kan i bogstaveligste forstand tale om gråt guld og loyalitet, når tømrer Svend Erik Jespersen fortæller om sin livskarriere.

Svend Erik Jespersen er tømrer hos GRM Trapper/Skou Gruppen og noget af en kulturbærer. Nu har han været 50 år i samme job. Et alsidigt arbejde, hvor man kommer godt rundt og får talt med mange mennesker, siger jubilaren om tømrerfaget.

- Svend Erik har været hos GRM Trapper siden 24. april 1974, og han” fulgte med”, da GRM Trapper blev en del af Skou Gruppen i 2007. Gennem årene har han været med til at skabe smukke trapper og gelændere, der nu pryder mange bygninger og boliger. Hans evner som håndværker er uomtvistelige og hans bidrag til firmaet uvurderligt, siger adm. direktør Martin Skou Heidemann om jubilaren.

Svend Eriks betydning for Skou Gruppen rækker langt ud over hans arbejde som håndværker. Han er også en kulturbærer, der har været med til at skabe et fællesskab blandt kollegerne adm. direktør Martin Skou Heidemann, Skou Gruppen

Svend Erik Jespersens jubilæum blev fejret hos Skou Gruppen i starten af maj med en frokost for 40 indbudte gæster. Desuden har Skou Gruppen indstillet ham til Den Kongelige Belønningsmedalje:

- Svend Eriks betydning for Skou Gruppen rækker langt ud over hans arbejde som håndværker. Han er også en kulturbærer, der har været med til at skabe et fællesskab blandt kollegerne. Han har medvirket til, at vi blev ét firma. Sammen med gode folk fra Wohlers og Jens Venø Nielsen, der også er en del af Skou Gruppen i dag. Det er erfarne folk, som sammen skabte den kultur, der stadig præger Skou Gruppen og især serviceafdelingen., understreger Martin Skou Heidemann.

Arbejder fire dage om ugen

Selv siger Svend Erik Jespersen, at han trods sine 72 år ikke umiddelbart har nogen planer om at gå på pension fra Skou Gruppen, hvor han arbejder fire dage om ugen:

- Skou Gruppen er et godt sted at arbejde, og jeg er så heldig, at jeg hele mit arbejdsliv har fået lov at komme rundt på mange forskellige opgaver og møde rigtig mange flinke mennesker, siger han.

Sammen med sin hustru har Svend Erik Jespersen en lejlighed i Roskilde, og parret har for to år siden fået bygget et nyt sommerhus på Møn, hvor de gerne tilbringer weekender og ferier. Svend Erik Jespersen slapper desuden af med at fiske langs de danske kyster.

- Svend Eriks passion for lystfiskeri har også været en kilde til glæde og inspiration for os andre i Skou Gruppen. Mange fisketure, både med firmaet og med kollegerne, har været med til at binde os tættere sammen end nogle, der tilfældigvis arbejder sammen, siger Martin Skou Heidemann.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125