23948sdkhjf

Stark spytter millioner i stor nabogrund

For tocifret millionbeløb har landets største byggecenterkæde sikret sig udvidelsesmuligheder i Aalborg

Stark er på ekspansionskurs, og det har fået den store byggemarkedskæde til at satse mange millioner kroner i en enkelt handel på det nordjyske ejendomsmarked.

Det skriver Nordjyske, der har fundet frem til handlen gennem den offentlige tinglysning.

Den offentlige registrering fortæller, at Stark har købt Sønderbro 34 i Aalborg, der i øjeblikket er en ubebygget grund på omkring 7000 kvadratmeter.

Den har byggemarkedskæden betalt lidt over 26 millioner kroner for.

Tavse om udvidelsesplaner

Over for Nordjyske bekræfter Birgitte Møller-Heuer, kommunikationsdirektør hos Stark, at landets største byggemarkedskæde har haft muldvarpeskindet fremme.

- Det er korrekt, at Stark har erhvervet grunden. Vi har ikke yderligere kommentarer, lyder det.

Ser man på grundens beliggenhed, er det dog ikke svært at forestille sig, hvad det nyerhvervede areal skal bruges til. Den nye byggegrund er til den ene side afgrænset af den store indfaldsvej Sønderbro, mens der på den anden side er udkig til Starks eksisterende butik på Håndværkervej 5.

Ifølge en “centralt placeret kilde”, som Nordjyske har været i kontakt med, er formålet da også at udvide den eksisterende forretning til nabogrunden.

Den eksisterende kommuneplan på området tillader en udvidelse af Starks eksisterende byggemarked på Håndværkervej, og stiller sig altså ikke til hinder for en kommende udbygning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109