23948sdkhjf

Velux har allieret sig med håndværkere – nu slipper du for at måle op på forhånd

Med en justerbar mellemrende og en ny kombiinddækningspakke vil Velux gøre livet lidt nemmere for landets håndværkere

I samarbejde med håndværkere har ovenlysproducenten Velux udviklet en ny kombiinddækningspakke, der i april ramte det danske marked.

Kombiinddækningspakken indeholder inddækning, isoleringssæt inklusiv undertagskrave, og den nye, patenterede mellemrende, der ifølge producenten er lidt af en gamechanger, når det kommer til montage.

- Det var vigtigt for os at gøre det meget lettere for håndværkere at montere vores vindueskombinationer. Ved at udvikle den justerbare mellemrende sammen med installatører, har vi løst udfordringer, der tidligere er opstået. Jeg er sikker på, at vi nu har fundet en løsning, der vil tilbyde reel merværdi i praksis, siger Kevin Bode, produktchef hos Velux, i en pressemeddelelse.

Den nye mellemrende, som kan justeres mellem 100 og 160 mm i bredden, monteres først på det venstre vindue og skubbes ind i den nederste del af inddækningen oppefra. Derefter kan den skubbes op til højre vindue, op til 60 mm, afhængigt af afstanden mellem vinduerne. Det betyder, at det ikke længere er nødvendigt at måle afstanden på forhånd, oplyser Velux.

Ligeledes er de nederste afskærmninger ifølge producenten blevet optimeret, og området mellem tagvinduerne vil ikke længere være plisseret med fremstillet glat, mens afskærmningerne desuden er mærket for at indikere, om de bruges på højre eller venstre side.

Den justerbare mellemrende bliver et standardtilbehør i Velux’ tilbud om kombinationsinddækninger, og håndværkere vil med en ordre modtage alt, hvad de har brug for til at installere kombinationsløsningen, meddeler producenten. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078