23948sdkhjf

Tidligere entreprenør-direktør får nyt chefjob i byggebranchen

Entreprenørfirmaet Ole Jepsen A/S har hyret Morten C. Henriksens tidligere adm. direktør, Hans Erik Jensen

To måneder. Længere gik der ikke fra, at Hans Erik Jensen forlod posten som adm. direktør i Holbæk-entreprenøren Morten C. Henriksen, til han har landet en ny post i byggebranchen.

Entreprenørfirmaet Ole Jepsen A/S fra Birkerød har således præsenteret Hans Erik Jensen som ny afdelingschef og del af ledelsesteamet. Han havde første arbejdsdag 2. maj 2024.

- Som afdelingschef får Hans Erik ansvaret for en del af vores igangværende og fremtidige byggesager, hvor han vil have et tæt samarbejde med vores projektledelser og samarbejdspartnere, skriver Ole Jepsen A/S i et opslag på det sociale medie LinkedIn.

I den seneste tilgængelige årsrapport, der dækker 1. januar til 31. december 2022, havde Ole Jepsen A/S en bruttofortjeneste på 34,9 mio. kr. samt et årsresultat på 6,7 mio. kr. Selskabet havde 30 ansatte i februar 2024, viser data fra CVR.

Farvel ”efter gensidig aftale”

Hans Erik Jensen er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har en MBA i erhvervsøkonomi.

Frem til marts 2020 var Hans Erik Jensen ansat hos B. Nygaard Sørensen A/S, hvor han i hele 23 år.

Senest har han været adm. direktør i firmaet Entreprenør Morten C. Henriksen A/S, men i marts i år blev det til en afsked ”efter gensidig aftale”.

Afskeden kom efter nogle økonomisk hårde år. Både indehaver Morten C. Henriksen og Hans Erik Jensen gentog dog formuleringen om "gensidig aftale" overfor Licitationen.

- Jeg kan ikke sige andet, end det er sket efter en gensidig aftale. Det er sådan, det er. Jeg har ikke yderligere at bemærke, lød det fra Hans Erik Jensen.

Ved farvellet blev det også til dette skudsmål fra firmaets side:

- I en tid med kompliceret og svære forhold, som udførende i markedet for total- og hovedentrepriser, har Hans Erik Jensen ydet en stor og dygtig indsats i udviklingen af Entreprenør Morten C. Henriksen A/S.

OLE JEPSEN A/S
Regnskabsår 2022 2021
Valuta mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 34,9 41,5
Resultat af primær drift 14,7 20,4
Resultat før skat 8,9 24,9
Årets resultat 6,7 19,4
Balancestatus 124,5 148,9
Egenkapital 56,8 65,1
Antal ansatte 32 35
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109