23948sdkhjf

Nordens største husbygger i nyt projekt

HusCompagniet opfører 42 rækkehuse i Søvind ved Horsens for Chrøis & Lund

Et nyt boligområde er på vej til at se dagens lys i Søvind ved Horsens. 

Der er tale om Skovgårdhøjen med 42 rækkehuse i et plan fra 67 til 126 kvm samt grønne fællesarealer med hængekøjer, legeplads og agilitybane. 

Chrøis & Lund er udvikler, mens HusCompagniet skal stå for selve opførelsen af rækkehusene. Chrøis & Lunds datterselskab CL Bolig kommer derimod til at stå for udlejning, administration og drift af boligerne.

Ifølge Martin Ravn-Nielsen, adm. direktør i HusCompagniet, har der været "en god proces" omkring projektet. 

Han fortæller videre, at især det faktum, at husbyggeren har egen fabriksproduktion, har været "et vigtigt parameter", fordi det betyder, at HusCompagniet "kan starte hurtigt op med opførelsen af projektet". 

- Vi glæder os derfor til, at vi allerede indenfor ganske kort tid rejser de første elementer og for alvor kommer i gang med projektet, siger han i en pressemeddelelse. 

- Vi har en ambition om at være den foretrukne samarbejdspartner indenfor attraktive rækkehusprojekter i hele landet, fortsætter husbygger-direktøren. 

Rækkehusene i Skovgårdhøjen bliver opført med både træfacader og tagkassetter, der er produceret på HusCompagniets egen fabrik. Byggeriet forventes at være klar til indflytning i december i år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.922