23948sdkhjf

DM&E øger fokus på faglighed og fællesskab – lægger ud med rotter

Brancheorganisationen DM&E vil med ny platform samle fagfolk omkring fagspecifikke emner

- Vi har længe ønsket at skabe et samlingspunkt for faglig diskussion, og det glæder mig, at vi nu kan lancere et ny netværk, siger Sebastian Ravn, chefkonsulent hos DM&E Entreprenør og Kloakmester.

Han oplyser, at DM&E netop har introduceret et dynamisk mødested for medlemsvirksomhederne, et sted hvor erfaringer kan udveksles og relationer kan styrkes.

- Det nye netværk er skabt med en vision om at facilitere vidensdeling og diskussioner blandt ligesindede omkring fagspecifikke emner. Vi ser nu frem til at kunne byde velkommen til det første fagforum, som vil fokusere på kloakfaglige emner. Vi har valgt at indlede med et fagligt forum om kloak, som vil fokusere på at diskutere og udveksle idéer om de mest presserende udfordringer inden for branchen, siger Sebastian Ravn i en pressemeddelelse.

For at sikre emnernes aktualitet, er der nedsat en styregruppe. Den består af tre - fire branchemedlemmer og en DM&E-specialist, som vil være kernen i udviklingen af forummets indhold.

- Det er afgørende at have medlemsvirksomhederne med ombord, da de besidder den praktiske erfaring og dagligt står over for branchens udfordringer, understreger Sebastian Ravn.

Tema om rotter og separatkloakering

Det første møde i det kloakfaglige forum afholdes den 11. juni hos Brødrene Dahl i Aarhus. Her kan deltagere se frem til debat og vidensdeling om udfordringer med rotter blandt andet i forbindelse med separatkloakering.

- På mødet vil vi gennemgå reglerne, når man som entreprenør skal arbejde med foranstaltninger for rotter i kloakkerne. Vi vil også tage fat på separatkloakerings udfordringer, især de rotteproblemer, der følger med, forklarer Sebastian Ravn.

Foruden DM&E’s medlemsvirksomheder og fagkonsulenter, deltager også DM&E’s formand Niels Rüsz samt eksperter fra Nordisk Innovation og Anticimex. De vil hver især byde ind med viden om mulige løsninger til bekæmpelse af rotter.

Flere faglige fora

Foruden det kloakfaglige forum, vil DM&E introducere Faglige Fora for blandt andet Nedbrydning og Affaldshåndtering, Grønt Anlægsarbejde, Spuler og Slamsugning, Anlæg og Jord, Anlæg og Beton, samt et forum for Administrative Medarbejdere.

Det Faglige Forum er for alle medlemmer af DM&E - både ansatte og ejere med interesse for kloak. Det kræver tilmelding at blive en del af det det Faglige Forum, og du vil blive registreret på en liste, som administreres af DM&E.

Kilde: DM&E

- Vores nye fora giver medlemmerne mulighed for at engagere sig i deres ekspertiseområder. For eksempel vil vores kommende forum om Anlæg og Jord fokusere på håndtering af både ren og forurenet jord, herunder økonomien forbundet med disse processer.

I kølvandet på Nordic Waste-skandalen har vi set en stramning af reglerne, hvilket har gjort jordpakke-analyser mere komplekse. På trods af dette har nye muligheder for jordgenbrug åbnet sig, hvilket kan være økonomisk fordelagtigt, som f.eks. i tilfældet med opbygning af støjvolde. Vi ser frem til at lancere dette fagforum i efteråret, siger Sebastian Ravn.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062