23948sdkhjf

75-årig installerer mere end 100 varmepumper året

Gyrstinge VVS ved Ringsted på Midtsjælland har fejret 75-års jubilæum

Det er jubilæumsår i år hos Gyrstinge VVS ved Ringsted på Midtsjælland. Virksomheden har netop fejret 75-års jubilæum, indehaveren Thomas B. Olsen er blevet 50 år og kan samtidig markere, at han har været 10 år ved roret, efter han overtog virksomheden fra sin far, Niels Olsen, i et glidende generationsskifte.

Samme Niels Olsen kan fejre 48 år i firmaet, som han overtog fra sin far Gunnar Olsen. Og oven i det hele, kan kontorassistent Dorit Martlev fejre 38 år i virksomheden.

- I virksomhedens jubilæumsår fortsætter vi vores rivende udvikling. I de seneste år har vi installeret omkring 100 varmepumper om året for vores kunder.

Vi har to teams, der udelukkende varetager disse opgaver. Det er især de stigende energipriser og usikkerheden om fjernvarmeudbredelse i mange kommuner, der har skærpet interessen for varmepumper, som giver markante økonomiske og klimamæssige fordele,siger Thomas B. Olsen, der er tredje generation i Gyrstinge VVS.

Virksomheden, der er certificeret til at installere fjernvarme, tilbyder også service på pillefyr, varmepumper og fjernvarme over hele Sjælland.

- Vi holder løbende temaaftener, hvor vi informerer både private og virksomheder om, hvordan man håndterer den grønne omstilling, hvis man ikke bor i et område med fjernvarme. Vi har stor tilslutning til disse aftener. Udover varmepumper fortæller vi om solceller, ladestandere og isolering, siger Thomas B. Olsen, i en pressemeddelelse.

Gyrstinge VVS har 14 medarbejdere og en kundekreds ligeligt fordelt mellem erhverv og private. Virksomheden servicerer erhvervskunder, heriblandt større lokale byggevirksomheder, skoler, intuitioner og boligselskaber. Private kunders serviceres med VVS, primært på Midtsjælland og ind mod hovedstadsområdet.

Desuden har Gyrstinge VVS stadig god gang i opstilling og servicering af brændefyr, pille- og stokerfyr og større flisfyr til gårde, herregårde, mindre godser og industrier.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.126