23948sdkhjf

Brolæggerlauget: Ikke-faglærte sjusker med kvaliteten

Brolæggerlaugets syns- og skønsmænd har travlt med faglige vurderinger af ikke-faglærte brolæggeres arbejde

Da Brolæggerlaugets oldermand, Claus Johnsen, forleden aflagde beretning på laugets generalforsamling kunne han bl.a. fortælle om travlhed blandt laugets syns- og skønsmænd:

- Vi har travlt med faglige vurderinger i alle ender af Danmark, da der desværre til stadighed er mange ikke-faglærte brolæggere, som udfører dårligt brolægningsarbejde, lød det, ifølge en pressemeddelelse, fra oldermanden, som fortsatte:

- Derfor er det til stadighed vigtigt, at faget og branchen viser vejen frem med god kvalitet og veludført belægningsarbejde, sagde han.

Bestyrelsen vil i det kommende år blandt andet have fokus på uddannelsen, udbyde kurser til både laugsfirmaer og arkitekter samt tilsynsførende i kommunerne, og endelig også medvirke ved udarbejdelsen af en ny håndbog om brolægning i samarbejde med Vejdirektoratet.

- Vi ser ind i et nyt travlt og spændende år, understregede oldermand Claus Johnsen, som også har store forventninger til udpegningen af årets Brolæggerpris samt laugets medlemskonference i efteråret.

Der var et fint fremmøde af medlemsvirksomheder på generalforsamlingen i Middelfart. Viceoldermand Carsten Grumsen, bestyrelsesmedlemmerne Kasper Thomsen og Nicolai Svendsen samt suppleant Bjørn Nordstrøm modtog alle genvalg fra en enig forsamling

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.065