23948sdkhjf

Landsretten stadfæster dom i kopi-sag om stikkontakter

Schneider Electric Danmark har i Vestre Landsret vundet sagen mod SG Armaturen.

Tidligere har Sø- og Handelsretten nedlagt påbud om, at SG Armaturen ikke må producere, udbyde, markedsføre, sælge, eksportere og importere afbrydere og stikkontakter i virksomhedens SG Install-serie, fordi serien krænker Schneider Electrics rettigheder til deres afbryderserie LK Fuga. Det er det påbud, som Vestre Landsret nu har stadfæstet.

- Vi er glade for landsrettens beslutning om at opretholde det foreløbige påbud, da det ikke kun støtter Schneider Electric, men også bidrager positivt til det danske design- og produktionsmiljø. Resultatet skaber optimisme for vores investeringer i dansk design og produktion, samtidig med at det signalerer beskyttelse af ophavsret, design, markedsrettigheder og innovation i Danmark, udtaler CEO hos Schneider Electric Danmark, Thomas Träger, i en pressemeddelelse.

Ikke kopiering

Sagen så dagens lys i september i fjor, hvor det fra SG Armaturen lød, at der ikke var tale om kopiering.

Derfor ankede det norske selskab påbuddet til Landsretten.

- Vi tror på, at sagen endnu ikke er endeligt afgjort, og at vores argumenter i forbindelse med en kommende retssag vil gøre sig gældende blandt andet med henblik på at sikre en forbedret konkurrencesituation på det danske marked, lød det i september fra SG Armaturens danske direktør, Terry Goldenbeck.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078