23948sdkhjf

Flisespecialist åbner håndværker-butik på Vestegnen

Mosaikhjørnets nye butik i Brøndby er målrettet håndværkere, som har brug for professionel vejledning og værktøjer

Flise- og klinkevirksomheden Mosaikhjørnet slår om kort tid dørene op til en ny butik målrettet håndværkere. Den nye butik får base i Brøndby, hvor Mosaikhjørnet fremadrettet samler lager, projektafdeling og butik under samme tag, hvilket skal være med til at styrke virksomhedens samarbejde med det professionelle marked.

Mosaikhjørnet med hovedsæde i Glostrup har det seneste år arbejdet målrettet på at styrke virksomhedens salg og fysiske butikker, hvilket driftsdirektør Klaus Byberg har spillet en nøglerolle i, siden han tilbage i september 2023 indtrådte i direktionen. Nu skrider ambitionerne for alvor fremad, når Mosaikhjørnet den 14. juni er klar til at åbne en ny butik med navnet Profshop i Brøndby, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Videncenter for fliser

Den nye butik i Brøndby er målrettet håndværkere, som har brug for professionel vejledning og værktøjer, og derved adskiller butikken sig fra den nuværende butik i Glostrup, der i højere grad henvender sig til private:

- Åbningen af den nye butik skal ses som et udtryk for, at vi ønsker at styrke både gamle og nye samarbejder med håndværkere samt andre fagfolk. Det er en vigtig prioritet for os, da det sikrer tættere relationer og garanterer, at vi kan tilbyde de bedste produkter og services til det professionelle marked – og derved skal butikken fungere som et videncenter inden for fliser, hvor man kan få svar på store og små spørgsmål, forklarer driftsdirektør Klaus Byberg.

Familieejet virksomhed

Mosaikhjørnet er en dansk, familieejet virksomhed med mere end 59 års erfaring inden for fliser og klinker til både indretning af private hjem og til restauranter, skoler, hoteller, butikker, større boligbyggerier og stort set alle typer af formål uanset kompleksitet og størrelse. 

Virksomheden yder professionel rådgivning og er sparringspartner og leverandør af kvalitetsløsninger til mange innovative byggeprojekter i Danmark. Mosaikhjørnet har butikker i Glostrup, Brønshøj og Aalborg og beskæftiger aktuelt ca. 33 medarbejdere.

Åbningen af den nye butik sker blandt andet på baggrund af, at Mosaikhjørnet ønsker at samle både lager og butik på den samme lokation, hvilket netop er blevet muligt i bygningen i Brøndby, som rummer 1.500 kvm.

- Med den nye lokation er det blevet muligt at samle både lager, butik og vores projektafdeling på samme lokation, hvilket vi ser som en stor fordel. Foruden at håndværkerne kan få den nødvendige vejledning, kan de hente materialerne med det samme, da lageret ligger lige ved siden af, hvilket gør processen langt lettere for alle parter, påpeger Klaus Byberg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078