23948sdkhjf

Befæstigelsesproducent er solidt forankret i den jyske muld

Til efteråret slår Simpson Strong-Tie dørene op til en ny og moderne fabrik i Horsens

Det er ikke hver dag, virksomheder får lov til at bygge både nyt og stort. Ikke desto mindre er det lige netop, hvad Simpson Strong-Tie har fået mulighed for, og nu ser befæstigelsesproducenten frem til at indvie en ny fabrik i Horsens.

De nye lokaler byder på optimale produktionsforhold, hvorfra befæstigelsesproducenten kan levere kvalitetsprodukter til det europæiske marked. Flytningen sker på baggrund af et ønske om fortsat at kunne producere effektivt i Danmark, og det er lykkedes med introduktionen af ny teknologi og automatiseringsprocesser.

Simpson Strong-Tie har ellers i årevis holdt til i Boulstrup ved Odder, hvor virksomheden i 2001 opkøbte BMF Bygningsbeslag A/S, der startede i lokalerne for mere end 60 år siden. Selvom de nu flytter til nye lokaler, betyder det meget for virksomheden at holde fast i rødderne i den jyske muld, hvor det hele begyndte.

– Det har været vigtigt for os at bevare produktionen og ikke mindst arbejdspladserne i Danmark, hvor vi har et godt hold af dygtige medarbejdere, siger adm. direktør Kasper Bregendahl i en pressemeddelelse.

– Det giver os også en bedre position i forhold til det europæiske marked, da vi kan producere lokalt og tæt på der, hvor produkterne skal bruges, fremhæver han.

God adgang til kloge hænder og hovedet

Til trods for ønsket om at forblive på dansk jord er det langt fra en selvfølge, at drømmen om den nye fabrik ville gå i opfyldelse. Det ved de også hos Simpson Strong-Tie, og derfor har de måttet kigge hele forretningen grundigt igennem for at finde berettigelsen til at bygge nyt og stort.

– Selvom vi gerne vil forblive i Danmark og udnytte de lokale fordele ved at producere her, skal det selvfølgelig kunne svare sig økonomisk. Derfor har vi vendt hver en sten for at finde frem til de bedste muligheder for at optimere arbejdsgangene, forklarer Kasper Bregendahl.

Af den grund har hele holdet været involveret i processen om at finde frem til de rette løsninger.

– Med den nye fabrik har det været nødvendigt at automatisere næsten alt fra produktionsstart til kundelevering. Vi skal udnytte, at vi i Danmark har god adgang til kloge hænder og hoveder, så vi kan benytte ny teknologi og arbejde mere effektivt, understreger Kasper Bregendahl.

Gammel fabrik lukker gradvist ned

På den nye fabrik er de første maskiner allerede taget i brug, og skiftet fra fabrikken i Boulstrup til den i Horsens bliver en løbende proces. Den gamle fabrik kommer således til at blive lukket gradvist ned – men ikke uden en stor tak for sin tro tjeneste.

– Tiden i Boulstrup har været afgørende for vores nuværende position. Jeg er stolt af, at vi har drømt stort og handlet derefter, udtaler Kasper Bregendahl.

Arbejdet på den nye fabrik kommer til at kombinere de nyeste, teknologiske muligheder med den store viden og erfaring, Simpson Strong-Tie har fået gennem mange års specialiseret arbejde.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078