23948sdkhjf

Fra makeupartist til byggekoordinator: - Hold op hvor har de taget godt imod mig

Hos Skou Gruppen har Nor Al-Uboody fået bekræftet, at hun er gået den rette vej i sit karriereskift

- Jeg har været makeupartist, men syntes ikke rigtig, det var spændende mere. Da jeg har familie, som arbejder inden for byggeriet, blev jeg inspireret til at søge en helt ny vej.

Sådan fortæller Nor Al-Uboody, der under sin uddannelse til byggekoordinator på KEA havde fået øje på Skou Gruppen. Her fik hun indtryk af, at der er ligestilling og tryghed for kvinder, og efter en uopfordret ansøgning og samtale med adm. direktør Martin Skou Heidemann stod hun så en dag i slutningen af januar 2024 for første gang som praktikant på en byggeplads.

- Jeg havde mange sommerfugle i maven, men hold da op, hvor har Oliver og Emil bare taget godt imod mig, siger hun med henvisning til projektleder Emil Vitus Jensen og byggeleder Oliver Marceddu Munkesø, som hun i sin praktik har assisteret med DGNB-arbejdet på Skou Gruppens projekt for ARC. 

- Det har været helt vildt fedt at komme ud på byggepladsen. Meget mere end jeg troede. Og hvor har jeg bare lært meget og udviklet mig, siger Nor Al-Uboody og fortsætter:

- Det gode ved Skou Gruppen er, at man får ansvar og lov til at udvikle sig, og kollegerne er søde til at vise en til rette. Vi kan grine sammen, og det er også seriøst, og det er trygt. Selvom jeg er den eneste kvinde på det her projekt, så er det bare rart.

I fremtiden håber hun at komme til at arbejde med renovering af almene boligforeninger.

- Jeg håber på at komme til at arbejde med byggeledelse og beboerhåndtering. Der er mange udsatte områder, som trænger til renovering. Med min baggrund kan jeg tale med beboerne i øjenhøjde og være fortaler for, at der skal moderniseres, siger hun.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079