23948sdkhjf

Seks personer anholdt i sag om ejendomshandel i København

Fem mænd og en kvinde er blevet anholdt. De sigtes for blandt andet mandat- og skattesvig

Seks personer er tirsdag blevet anholdt i Aarhus, Randers og København i en sag om økonomisk kriminalitet i forbindelse med ejendomshandel i København.

Det oplyser Østjyllands Politi til medierne EjendomsWatch og FinansWatch.

- Kort fortalt har vi siden sidste år efterforsket en sag vedrørende primært skattesvig og mandatsvig og til dels også hvidvask, hæleri og returkommission, rettet mod en personkreds, hvoraf en del har relation til Bandidos. På den baggrund har vi i dag foretaget seks anholdelser i sagen, siger vicepolitiinspektør Thomas Schouby Hansen til medierne.

Anholdelserne skete tirsdag formiddag. Fem mænd og en kvinde er blevet anholdt. Fire af dem er i 50'erne, en enkelt er 45 år gammel, mens endnu en er 26 år gammel.

De er blevet sigtet for mandatsvig og skattesvig af særlig grov beskaffenhed. Derudover er der også sigtelser for hvidvask, hæleri, skyldnersvig og returkommission.

Sagen drejer sig ifølge EjendomsWatch og FinansWatchs oplysninger om det nu krakkede ejendomsselskab BBTP. Selskabet er ejet af det mangeårige Bandidos-medlem Bo Blom og Thomas Søby Pedersen.

Østjyllands Politi ønsker hverken at be- eller afkræfte EjendomsWatch og FinansWatchs oplysninger, men Thomas Schouby Hansen oplyser, at ”sagens afsæt er en ejendomshandel og nogle penge, som er tilvejebragt i forbindelse med den ejendomshandel gennem et formidlingshonorar.”

- Det er så den videre håndtering af det beløb, som har været fokus for efterforskningen, siger vicepolitiinspektøren til medierne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078