23948sdkhjf

Stor tilfredshed med årets E&H-messe: - Kvaliteten kan ikke blive højere

Knapt 7.000 besøgende lagde i weekenden vejen forbi årets E&H-messe, hvor flere af de rekordmange udstillere melder om gode handler

- Alle vores forventninger er blevet indfriet, så jeg er meget glad og tilfreds.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Klaus Meldgaard, afdelingschef hos Meldgaard Handel, der i weekenden var blandt de 140 udstillere på årets E&H-messe i Herning.

Ifølge Klaus Meldgaard, der desuden er formand for Sektor 1 i Maskinleverandørerne, er messen nødvendig for branchen, fordi den giver mulighed for at vise de tunge maskiner frem for det helt rigtige publikum.

- Kvaliteten af de besøgende kan ganske enkelt ikke blive højere - det er fagfolk, der kommer og ser maskinerne. Beslutningstagere, dem, der kører i vores maskiner, og dem, der sidder på kontoret og har med reservedele at gøre. Det er nysgerrige folk, der har en naturlig interesse i de udstillede produkter, og det har været med til at sikre en rigtig god stemning på messen, siger afdelingschefen.

Han bakkes op af Henrik Stordal, adm. direktør hos Zeppelin Danmark, der ligeledes fremhæver kvaliteten af de i alt 6.824 besøgende.

- Messen er en effektiv platform at fremvise nye løsninger på, og alle de rigtige kategorier af besøgende har været her. Der har været rigtig mange maskinførere, og de udgør en meget vigtig gruppe, da de ofte bestemmer, hvilke maskiner, der skal købes. Derudover har også ejerne været her, og de skal jo betale, så de er også vigtige. Og så har der været folk, der arbejder med projektering, som vi også har haft gode snakke med, siger han.

Flere handler

Både hos Meldgaard Handel og Zeppelin Danmark kan årets messedeltagelse aflæses i ordrebogen.

- Igen i år har vi fået ordrer på messen - endda fra uventet kant, da flere nye kunder har lagt ordrer uden forhåndsaftaler, fortæller Klaus Meldgaard, mens man hos Zeppelin Danmark har noteret sig en 15-16 handlede maskiner.

- Hvilket i sig selv er meget tilfredsstillende, og derudover er der en masse kunder, der er interesserede i en videre dialog, hvilket kan være lige så godt. Så vi er overordnet meget tilfredse med messen og føler, at vi har fået profileret os flot med en fed stand og nogle fede produkter. Her har været mange folk, der er blevet netværket, og stemningen har været supergod, siger Henrik Stordal.

Hos ledelsen i MCH, der sammen med Maskinleverandørerne står bag den årlige messe, glæder man sig over, at både udstillere og besøgende endnu engang har bekræftet værdien af det personlige møde.

- Jeg vil gerne rose udstillerne for en fantastisk indsats på de imponerende, arbejdende stande. De har fortjent hvert eneste besøg, de mange positive tilbagemeldinger og hver en handel. Tusind tak til både besøgende og udstillere for opbakningen og for sammen at have skabt den helt unikke messestemning på E&H, der gør, at vi allerede nu glæder os til næste gang, siger Georg Sørensen, adm. direktør i MCH. 

Den næste E&H-messe løber af stablen 17.-19. juni 2027.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078