23948sdkhjf

Stort nedrivningsfirma på nye hænder

Ejerne bag P. Olesen A/S har besluttet at sælge aktierne i virksomheden som led i et generationsskifte

En af landets helt store nedrivere er kommet på nye hænder. 

P. Olesen A/S er solgt til NG Group, der gør sig i cirkulære løsninger og miljøtjenester i Norden. 

"Samtidig med salget af aktier i P. Olesen A/S foretages reinvestering i NG Group, hvorved det kommende samarbejde hviler på et stærkt fundament", lyder det i en pressemeddelelse.

Peter, Henrik og Kenneth Olesen, direktører og repræsentanter for ejerfamilien bag, gør det klart, at det "naturligvis" er med lidt vemod, at virksomheden sælges, men at de ser et godt match med NG Group, og at de er "helt trygge ved", at salget "er det rigtige for at sikre videreførelse og fortsat vækst". 

De udgør tredje generation i familievirksomheden, som deres farfar startede i 1968.

Ifølge pressemeddelelsen fortsætter den nuværende daglige ledelse i selskabet, så "kontinuiteten fastholdes ved overgangen til nye ejere til glæde for såvel nuværende kunder som medarbejdere". 

Fra NG Group lyder det:

- Med P. Olesen lægger vi et solidt grundlag for videre lønsom ekspansion i regionen. Vi har stor tillid til selskabet, som med sin unikke markedsposition i Danmark, bringer værdifuld kompetence og potentiale. Vi ser frem til den videre rejse sammen og er glade for, at familien Olesen bliver med som aktionær i NG Group, siger koncernchef Bjørn Arve Ofstad. 

Han bliver suppleret af Are Strøm, leder for Urban Reuse i NG Group:

- Jeg har haft mulighed for at lære P. Olesen at kende gennem 1,5 år nu, og jeg er utrolig glad for, at vi har fået P. Olesen med på holdet. Deres omfattende erfaring fra byggeri og anlæg, samt løsninger inden for affaldshåndtering og genanvendelse, vil styrke vores evne til at levere cirkulære løsninger i stor skala og skabe værdi for vores kunder,

P. Olesen har i sit seneste regnskab landet en toplinje på 415,2 mio. kr. og en bundlinje efter skat på 20 mio. kr. Medarbejderstaben har i regnskabsåret 2022/23 i gennemsnit talt 163 ansatte.

Se nøgletal for:
Læs mere om: opkøb nedrivning
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.41