23948sdkhjf

Sponsorat: Davidsen rykker fra maven til brystet

- Det er vigtigt for landsdelens selvforståelse, at vi har et Superliga-hold i det sønderjyske, siger Henrik Clausen, adm. direktør i Davidsens Tømmerhandel

Fodboldspillerne fra Sønderjyske har i den seneste sæson spillet med Davidsen Tømmerhandel logo på maven. Det er slut nu.

Davidsen bliver nemlig i næste sæson, hvor klubben spiller i Superligaen, eksponeret på den mere fremtrædende plads på brystet af spillertrøjerne.

Dermed understreger Davidsens Tømmerhandel endnu en gang sin store støtte til Sønderjyske Fodbold med et nyt, styrket hovedsponsorat, som øger virksomhedens engagement i fodboldklubben samt det tilknyttede akademi for fodboldtalenter i hele Sønderjylland.

- Det er en stor glæde, at vi kan fortsætte vores engagement i Sønderjyske Fodbold i den kommende sæson, hvor klubben igen er tilbage i Superligaen. Det har været fantastisk at følge klubben i den forgangne sæson og se, hvordan den har udviklet sig både på og uden for banen. Fundamentet er stærkt, og vi har stor tro på, at den sportslige succes kan fortsætte, fortæller Henrik Clausen, adm. direktør i Davidsens Tømmerhandel i en pressemeddelelse.

Det er Davidsens Tømmerhandel, der står bag sponsoratet og altså ikke Davidsen-familien, som ejer en del af Sønderjyske Fodbold.

Lokal sammenhængskraft

- Det er vigtigt for landsdelens selvforståelse, at vi har et Superliga-hold i det sønderjyske. I sidste sæson valgte vi ekstraordinært at overtage logopladsen på maven af spillertrøjerne, men til den kommende sæson er vi tilbage på vores vante plads på brystkassen af trøjen. Det er vigtigt, at vi virksomheder i Sønderjylland står sammen om vores fodboldhold, så vi sikrer et godt økonomisk fundament for klubben og dermed øget konkurrenceevne i Superligaen, siger Henrik Clausen.

Davidsen-logoet vil altså fortsat være placeret på Superliga-holdets spilletrøjer, men også U17- og U19-holdene vil bære Davidsens logo i de bedste ungdomsrækker.

- Sønderjyske Fodbold og de mange samarbejdsklubber repræsenterer en særlig stærk sønderjysk sammenhængskraft, som også er kendetegnende for kulturen i Davidsen. Med det nye sponsorat øger vi derfor også engagementet i akademiet, hvor lokale fodboldtalenter kan udvikle sig i professionelle rammer. Med stor opbakning fra os selv og resten af det lokale erhvervsliv glæder vi os over at styrke klubbens fundament forud for en vigtig sæson, lyder det fra Henrik Clausen.

Store oplevelser og fuld eksponering

Direktør i Sønderjyske Fodbold, Markus Kristoffer Hansen, ser ligeledes frem til at fortsætte det langvarige samarbejde med Davidsen de næste sæsoner.

- Davidsen er en meget vigtig del af Sønderjyske Fodbold, og jeg håber, at alle fodboldglade sønderjyder anerkender den betydning og trofaste støtte, som Davidsen har været for os igennem alle årene. De har bakket op om klubben i gode og svære tider, og derfor glæder det os meget, at de rykker med os op i Superligaen, hvor der igen er udsigt til de helt store oplevelser og fuld eksponering, fortæller Markus Kristoffer Hansen og fortsætter:

- Det glæder mig også, at Davidsen fremover bliver endnu mere synlige på vores talenthold. Sønderjyske Fodbold er hele landsdelens klub med vores 55 samarbejdsklubber, og på vores akademi er der sønderjyder fra hele landsdelen. Deres drøm om at gå hele vejen til førsteholdet bliver styrket af, at Davidsen bakker så solidt op omkring både førstehold og akademiet. Vi ser frem til at promovere landsdelen sammen med Davidsen, når vi tager hul på Superliga-sæsonen efter sommerferien.

Den nye aftale med Davidsens Tømmerhandel træder i kraft 1. juli 2024.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081