23948sdkhjf

Underskud på 10 mio. kr. hos Roslev Trælasthandel

Lavere omsætning, lukning af salgskontor og personalemæssige tilpasninger koster på bundlinjen hos trælastkoncernen, som dog forventer et pænt millionoverskud i 2014
Roslev Trælasthandel A/S måtte i 2013 indkassere et underskud på 10,6 mio. kr. efter skat, og dermed har virksomheden samlet set tabt næsten 25 mio. kr. siden 2009.

Af det netop offentliggjorte 2013-regnskab fremgår, at Roslev Trælasthandel har oplevet et fald i omsætningen fra 629 til 578 mio. kr., mens underskuddet på driften er vokset fra 2,5 til 8,4 mio. kr.

I ledelsesberetningen forklares den negative udvikling med en fejlslagen satsning i Aarhus, hvor man i årets løb både nåede at åbne et salgskontor og at lukke det igen. Hertil kommer personaletilpasninger i øvrige afdelinger samt tab på debitorer.

Der er dog lys forude. Roslev Trælasthandel er kommet fornuftigt gennem de første fire måneder af 2014, hvor røde tal er vendt til sorte, og hvor det realiserede resultat overstiger de budgetterede tal for perioden. På den baggrund forventer ledelsen et samlet 2014-resultat i niveauet 5-10 mio. kr. før skat.

Efter lukningen i Aarhus er Roslev Trælasthandel nu repræsenteret i Skive, Holstebro, Herning og Ikast.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098