23948sdkhjf

God kontorindretning skaber arbejdsglæde

Kinnarps klar med stor produktlancering som skal vise, hvordan virksomheder kan indrette arbejdspladsen med fokus på både arbejdsglæde, bæredygtighed og rentabilitet
Den moderne arbejdsplads er under konstant forandring i disse år. Nye arbejdsformer og teknologier er snarere reglen end undtagelsen, og medarbejdere stiller større og større krav til alt fra ergonomi til bæredygtighed.

For at leve op til disse krav, og for at kunne tilbyde sine kunder de bedste og mest fleksible løsninger fremover, har en af Europas største producenter af kontormøbler, Kinnarps, netop gennemført virksomhedens mest omfattende produktlancering til dato.

13 nye møbelserier

Der er tale om 13 møbelserier, der enten er helt nye, eller opdaterede udgaver af tidligere serier, og nyhederne dækker som altid så bredt, at der både er serier beregnet til kontorlandskaber, direktionslokaler og mødelokaler samt til skoler og undervisningsinstitutioner.

- Vores målsætning er at skabe bedre og mere effektive arbejdspladser, med produkter som er både bæredygtige og økonomisk attraktive for virksomhederne. Det er ingen nem kombination, men i Kinnarps har vi mange års erfaring i at få det til at lykkes, og det er dette års store lancering også et fint bevis på, siger adm. direktør for Kinnarps Danmark A/S, Søren Stryhn.

Fleksible møbler til mange formål

De enkelte serier er meget forskellige, har hver deres formål og udtryk. Eksempelvis er arbejdsstolen Esencia en karakterfuld og prisvenlig stol med en enkel og brugervenlig logik. Møbelserien Senor er en eksklusiv løsning til direktionsgangene med håndværksmæssig finesse og elegante kurver.

Trixagons borde, siddemøbler og opbevaringsmoduler er tiltænkt skoler, og med sine sekskantede sider leder serien tankerne hen på naturens måde at indrette sig på, når pladsen skal udnyttes optimalt. Endelig er bordserien Multicom et godt eksempel på, hvordan teknologien trænger ind i møblerne. Udover indbygget netværks- og strømtilslutning kan man fx også tilføje integreret LED-belysning. Og så er bordene endda så lette at montere, at man ikke behøver noget værktøj.

Fælles for alle møbelserierne er, at de kan anvendes multifunktionelt og dermed være med til at indrette et meget fleksibelt arbejdsmiljø.

- Møblerne skal være lette at anvende og passe til alle, hvilket vil blive et af fremtidens krav, når vi skal dele arbejdsflader med hinanden, siger Søren Stryhn.

tøtte
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Mangler elever - benhård rekrutteringskamp om de unge i byggecentrene
Køkkenkonkurs: 12 af 13 bundlinjer var i rødt
Aarsleff-ejet anlægsentreprenør taber omsætning, men ledelsen er alligevel tilfreds
Generationsskifte: CC Gulves eneejer udvider ejerkredsen med datter og søn
Ny håndværkerbutik i Brøndby er del af en stor familie
Efter konkurs: Anlægsgartner overtager 42 af 70 ansatte
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Building Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Licitationen
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.109