23948sdkhjf

Tømrerfirma netværker sig til viden om IT og tager på IT-messe

Tømrerfirmaet Egon Olsen & Søn i Solrød har brugt sit netværk til at finde rundt i IT-junglen. Som led i udviklingsprojektet Bedre Bundlinje 2.0, etableret som samarbejde mellem Dansk Byggeri, 3F og Teknologisk Institut, har de deltagende virksomheder på Sjælland sat IT-løsninger på dagsordenen og vidensdelt på godt og ondt
- Googler man "IT-systemer" dukker at hav af alternativer op og sælgerne er gode. De kan få ethvert system til at lyde uundværligt, så allerede inden indføringen af digitale løsninger ligger der et stort prioriteringsarbejde.

Det konstaterer man hos Tømrerfirmaet Egon Olsen & Søn i Solrød, som blandt har "netværket" sig til viden om IT-systemer for at finde rundt i IT-junglen. Som led i udviklingsprojektet Bedre Bundlinje 2.0, etableret som samarbejde mellem Dansk Byggeri, 3F og Teknologisk Institut, har de deltagende virksomheder på Sjælland sat IT-løsninger på dagsordenen og vidensdelt på godt og ondt.

- I netværket har vi lært af hinandens fejl, men for flere virksomheder har disse fejl været dyre og kunnet være undgået ved et større fællesskab omkring disse store beslutninger. Byggebranchen kunne nyde godt af, at nogen tog styringen, testede værktøjer og kom med anbefalinger der kunne spare tid og kræfter for os alle, siger Mitzi Håkansson, tovholder for Bedre Bundlinje 2.0 hos Egon Olsen & Søn.

Netværket har valgt at deltage i IT-messen den 4. februar på TI i Taastrup og afsætter tid til konkret sparring og evaluering på selve dagen.

tøtte

[a href=""]Gratis tilmelding til messen her, hvis du er medlem af Dansk Byggeri[/a]

Gratis tilmelding til messen her, hvis du er abonnerer på Mester Tidende

Se programmet for messen her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11