23948sdkhjf

Tysk gummiged klarer også vinterarbejdet

Tyske Kramer Allrad tilpasser maskinerne til mange formål. Det giver stor fleksibilitet hos dansk importør
Med Kramer Allrad"s unikke 4-hjulsstyring sikres det, at maskinen ikke tipper (vælter), hvis der drejes med lasten højt løftet.

Førerhusets store glasareal giver sikkerhed både for godt udsyn til omgivelser, samt materialerne der skal flyttes.

Forskellige udgaver

Firmaet fremstiller 15 forskellige modeller, hvoraf to modeller er med udskydelig teleskop arm. Derudover fremstiller Kramer Allrad tre forskellige modeller af teleskoplæssere.

Den mindste Kramer Allrad 350 er med sine 1540 kg i egenvægt og en kiplast på 1080 kg en rigtig lille arbejdshest. Den største model er Kramer Allrad 880 - en stor maskine på 8,4 tons i egenvægt med en kiplast på hele 5,4 tons. Med de 15 forskellige modeller i programmet er der et rigt udvalg til enhver slags opgave.

To modeller

Maskinerne findes i to modeller med udskydelig arm, begge med en læssehøjde på over 4,5 mtr. og en kiplast på henholdsvis 2,7 og 3,4 tons. Kramer Allrad"s tre teleskoplæssere spænder fra 7 til 8,8 mtr. i læssehøjde og vejer fra 7,2 til 8,6 tons.

Med Kramers store udstyrsprogram kan alles behov opfyldes. Standard skovl eller 4-i-1 skovl til entreprenøren, pallegafler til anlægsgartneren, overfaldsgrab til landmanden eller hæk- og græsklipper til kommunen og boligforeninger. Kost, sneplov og saltudstyr er udstyr, som gør Kramer Allrad anvendelig på alle tider af året. Kun brugerens fantasi sætter grænsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094