23948sdkhjf

Kunder må betjene mini-kraner uden krancertifikat

BMS A/S har med store investeringer i ekstraudstyr sikret, at kunderne kan leje og betjene de såkaldte minikraner - også selv om de ikke har krancertifikat
Den forrygende tekniske udvikling betyder, at de såkaldte minikraner efterhånden kan løfte ret store byrder. Og da de er nemme at få ind på steder, hvor almindelige kraner ikke kan komme, er de blevet meget populære hos kunderne.

BMS har sikret sig myndighedernes godkendelse af, at kunderne selv kan betjene langt de fleste af disse minikraner.

- Vi har investeret ret mange penge i hver kran, idet en betingelse for myndighedernes godkendelse er, at der er elektronisk overvågning på samtlige støtteben, forklarer direktør for BMS Lifte Henrik Osbæck.

Desuden forpligter BMS sig til at give kunderne en omhyggelig instruktion i brugen af minikranerne, ligesom alle brugere skal skrive under på, at de har modtaget denne instruktion. Samtidig er det et krav, at medarbejdere fra BMS står for første opstilling hos nye kunder.

Denne procedure sikrer, at sikkerheden fortsat er i top. Det er samtidig en betingelse fra myndighederne, at proceduren skal følges for at kompensere for certifikatet, siger Henrik Osbæck.

Til gengæld får de kunder, der går ind i ordningen, stor fleksibilitet med de nye kraner, som fås i både såkaldt micro-, medio- og maxi-udgave. De noget større maxikraner kræver dog stadig certifikat.

jfr
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093