23948sdkhjf

Kort nyt - Entrepremør & Murer - februar 2010

Helms TMT køber op

Helms TMT har været på indkøb i bedste købmandsstil i konkursboet efter Komatsu KFD’s konkurs før jul. Firmaet har således købt inventar, værkstedsmaskiner, lagervarer og nye maskiner, som var i konkursboet.

Samtidig har firmaet overtaget salgschefen hos det tidligere Komatsu KFD, nemlig Kim Damgaard, som har fået til opgave at sælge ud af de mange dele.

Klar med lappeløsninger

Arkil Vejservice er én af de største private udbydere inden for drift og vedligehold af veje og grønne områder og udfører vedligeholdelse af statsveje for Vejdirektoratet de næste 4 år. Derfor har Arkil Vejservice altid nogle spande Instamak reparationsasfalt med i deres service-biler, erklærer Arkils vejservicemand, Gunnar Holt. Reparationsasfaltens gode egenskaber påskønnes også af Entreprenørgården i Middelfart Kommune.Vender frostgrader til et plus

Hos Vinderup Entreprenørforretning er det ikke kun termometret, der viser minusgrader, for regnskabet har ikke haft det for godt. Men nu ser det ud til at blive plusgrader i stedet, for der er faktisk tale om en winn-winn situation, idet de stabile frostgrader udenfor ender med at give plus på bundlinien hos entreprenørfirmaet. Firmaet er nemlig for alvor gået ind i snearbejdet, og det holder maskinerne i gang her i vintermånederne, hvor arbejdet med de traditionelle entreprenøropgaver ligger lidt stille.

Brandis A/S på Bornholm

Kjærenæs, en gammel industribygning på Bornholm, rives nu ned for bestandig, og det sker indefra med hjælp fra nedbrydningsfirmaet Brandis A/S.

Arbejdet starter med at demontere alle løse dele som døre, vinduer, kabler, ventilation og alt andet udstyr. Dernæst er der oprydning, og først derefter går de tunge maskiner i gang. Firmaet Brandis er helt vant til denne type opgaver og sjakket, der er sat på opgaven, bor ifølge Bornholms Tidende i et sommerhus i området, hvor der er varmt og hyggeligt, når der slappes lidt af efter fyraften.

Kold tid for murerarbejde

Oveni de allerede meget omtalte nedgangstider for byggeriet, og den sædvanligvis stille periode for murerfaget i årets første to måneder, har den lange periode med frostvejr giver ledigheden blandt murere endnu et hak i den forkerte retning, skriver Midtjyllands Avis. Dermed er ledigheden for murere nu oppe på 35 pct. Det er også ledighedstallet for området Silkeborg, Hammel og Skanderborg.

Sæby har fået nyt murerfirma

Per Olsen har startet nyt murerfirma op i Sæby sammen med sønnen Thomas, skriver Nordjyske Stiftstidende. Firmaet, Per Olsen & Søn ApS, har otte ansatte og har også en filial i Frederikshavn, og ordrebogen er fuld det næste halve år frem - blandt andet en grundmuret murermestervilla.

Byggeplads sat i stå En byggeplads ved et Netto-byggeri i Køge er blevet sat i stå, angiveligt fordi der er anvendt en forkert farve mursten i henhold til den gældende lokalplan, som stiller krav om en mørk murstenstype. Det er ikke en sådan der anvendes,
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094