23948sdkhjf

PRO TEC vinduer vinder stort renoveringsprojekt

To-cifret millionordre sikrer høj vinteromsætning og en stigende ordrebeholdning for PRO TEC vinduer
PRO TEC vinduer lykkes at holde godt fast i det danske vinduesmarked og har netop sikret sig en stor to-cifret millionordre til en boligforening i Odense, der skal bruge vinduerne i løbet af foråret 2010.

PRO TEC blev udvalgt til opgaven pga. vinduernes slanke design og høje kvalitet.

- Projektet udgør den største samlede ordre PRO TEC vinduer nogensinde har modtaget så vi er meget stolte. Den viser at virksomhedens vinduer står meget stærkt og at vores strategi er rigtig, også inden for renoveringsmarkedet som er et væsentligt marked nu, hvor der ikke bygges så meget nyt, udtaler salg-/marketingdirektør Nikolaj Haulrik.

Renoveringer udgør en stigende andel af PRO TEC vinduers omsætning og særligt energirenoveringer er væsentlige for virksomheden. PRO TEC 7 er virksomhedens ultralavenergiprodukt i Træ-GRP (Glasfiber armeret komposit) der står i spidsen for virksomhedens klimasatsning. For at trodse krisen satser PRO TEC vinduer massivt på lavenergiprodukter der kan imødekomme de politiske behov for energibesparelser og den stigende satsning inden for energirenovering.

PRO TEC vinduer er en af Danmarks største producenter af CE-mærkede vinduer og døre i træ-aluminium og den eneste producent af vinduer og døre i træ-GRP. Alle virksomhedens produkter fremstilles på fabrikken i Holstebro.

jfr
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079